Accident GRAV în Mehedinţi. Cinci tineri au fost la un pas de moarte VIDEO

Un grav accident de circulaţie s-a produs în Mehedinţi. Cinci tineri au fost la un pas de moarte după ce s-au izbit cu maşina într-un copac. La volan se afla un băiat de 19 ani, începător, care din cauza vitezei excesive a pierdut controlul autoturismului. Şoferul şi o fată care se aflau în faţă au rămas încarceraţi, iar doi dintre tinerii aflaţi pe bancheta din spate au fost proiectaţi din maşină prin lunetă, informează România TV.

11 mart. 2016, 14:31
Accident GRAV în Mehedinţi. Cinci tineri au fost la un pas de moarte VIDEO

Accidentul a avut loc în apropierea dealului Balota. Deşi avea doar patru luni de când a luat permisul de conducere, tânărul gonea nebuneşte pe şoseaua umedă. A vrut să facă o depăşire, dar maşina a derapat şi s-a izbit violent de copacul aflat pe marginea drmului.

Şoferul şi pasagera din dreapta au rămas încarceraţi şi au fost scoşi de echipajul de descarcerare. Alţi doi tineri de pe bancheta din spate au fost proiectaţi prin lunetă. Cinci ambulanţe au ajuns la faţa locului.

„Am avut o intervenţie destul de dificilă deoarece două dintre victime au fost încarcerate şi a trebuit să efectuăm manevre specifice”, a declarat Florentin Dragomir, ISU Mehedinţi.

„Este vorba despre cinci victime. Două victime au fost încarcerate şi pasagera din dreapta este mult mai grav, are traumatism cerebral deschis cu o plagă de 10 cm, băiatul are o tasare cervicală, ceilalţi cu politraumatisme minore”, a precizat Cornelia Preda, medic Ambulanţă Mehedinţi.

Este al doilea accident grav produs în ultimele 15 ore pe şoselele din Mehedinţi. Joi seara un om a murit, iar un tânăr se zbate între viaţă şi moarte la spital, după ce şoferul a intrat cu maşina într-un microbuz oprit.

Citeşte şi BMW făcut praf pe DN18 la ieşire din Vişeu de Jos. Ce a păţit şoferul