Accident GRAV în Olt. Un bărbat a murit şi patru au fost răniţi

Un bărbat în vârstă de 57 de ani a murit luni, într-un accident rutier produs pe DN 64, în afara localităţii Dobrosloveni, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Olt. Totodată, alte patru persoane au fost rănite.

17 nov. 2014, 16:00
Accident GRAV în Olt. Un bărbat a murit şi patru au fost răniţi

În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme, unul înmatriculat în Bulgaria şi condus de un bărbat de 37 de ani din Dobrosloveni şi altul înmatriculat în ţară, condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Slatina. În condiţiile de carosabil umed, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, şoferul maşinii înmatriculate în Bulgaria a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat pe sensul opus, în automobilul condus de un slătinean, scrie Agerpres.

Unul din pasagerii maşinii înmatriculată în Bulgaria a murit la locul accidentului şi a fost necesară intervenţia pompierilor pentru a-l descarcera, iar şoferul aceleiaşi maşini a fost grav rănit şi transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova. Au mai fost răniţi şoferul celuilalt automobil implicat în accident şi doi pasageri.

Citeşte şi TRAGEDIE în Dolj. Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa într-un accident