Accident grav în parcarea mall Băneasa. Două taxiuri au fost spulberate de un şofer vitezoman VIDEO

Un accident grav a avut loc în parcarea mall-ului Băneasa din nordul Capitalei. Un şofer în vârstă de 25 de ani a pierdut controlul volanului şi a spulberat două dintre taxiurile care staţionau în faţa uneia dintre intrările centrului comercial, apoi a intrat în zona pietonală, lovind şi un ornament metalic. 

27 nov. 2018, 09:39
Accident grav în parcarea mall Băneasa. Două taxiuri au fost spulberate de un şofer vitezoman VIDEO

Totul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar imaginile au fost postate pe o reţea de socializare. Şoferul maşinii, un bărbat de 25 de ani din Bucureşti, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive, a lovit în plin două taxiuri şi a trecut printre acestea, ulterior maşina a sărit peste bordură şi a ajuns pe platoul din faţa mall-ului, acolo unde se aflau mai mulţi oameni. Din fericire nimeni nu a fost lovit de maşina scăpată de sub control.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0 şi a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 6 puncte amenda, respectiv 870 lei. Cu asigurarea că va trebui să le repare şi maşinile celor doi taximetrişti.