Accident grav în Suceava. O femeie a murit pe loc

Un accident grav a avut loc luni, în Suceava. Un om a murit, iar alţi 3 sunt răniţi grav după ce o maşină a intrat într-un cap de pod. Şoferul a pierdut controlul într-o curbă periculoasă la ieşirea din municipiul Suceava.

21 mart. 2016, 13:10
Accident grav în Suceava. O femeie a murit pe loc

Accidentul a avut loc pe DN17, între Suceava şi Gura Humorului. Şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă. În urma impactului, maşina a intrat într-un șanț, după care, a lovit un cap de pod. 

Sora şoferului, o femeie în vârstă de64 de ani care se afla pe locul din dreapta, a murit pe loc. În maşină se mai aflau trei persoane care, au fost duse de urgenţă la spital, starea lor fiind una gravă.

„Pompierii militari au luat măsurile de siguranţă specifice în cazul producerii accidentelor rutiere – au balizat zona, au deconectat bornele de la bateria de acumulatori şi au verificat eventualele scurgeri de carburanţi şi lubrifianţi. Concomitent, au fost extrase victimele încarcerate şi s-a acordat primul ajutor medical răniţilor. Din păcate, pentu una din victimele încarcerate, o femeie în vârstă de 64 de ani, nu s-a mai putut face nimic, medicul SMURD declarând decesul. Alte două persoane rănite, doi bărbaţi de 60 şi 53 de ani, au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, pentru investigaţii amănunţite şi tratament de specialitate. A patra persoană implicată în accident a refuzat transportul la o unitate spitalicească. La finalul operaţiunilor de salvare, un echipaj al pompierilor militari a sablat carosabilul şi a îndepărtat urmele de carburanţi şi lubrifianţi de pe şosea, pentru evitarea producerii altor evenimente neplăcute”, susține purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată, potrivit suceavanews.ro.

Locul în care a avut loc tragedia pare blestemat, deoarece acolo, au avut loc acolo mai multe accidente rutiere de-a lungul timpul, dintre care două foarte grave în 2010 și 2011.

Citeşte şi Accident grav pe şoseaua de Centura a Capitalei: Trei persoane au fost rănite VIDEO