ACCIDENT grav în Timiş. Cinci oameni au fost răniţi. Drumul spre vama Moraviţa, blocat

Un grav accident de circulaţie a avut loc luni seara, între localităţile Jebel şi Voiteg din judeţul Timiş. O maşină s-a izbit de un microbuz care transporta muncitori, iar în urma accidentului cinci oameni au fost transportaţi la spital. Drumul spre vama Moraviţa a fost blocat.

30 oct. 2017, 15:59

Accidentul a avut loc între localităţile Jebel şi Voiteg, pe drumul care leagă Timişoara de vama Moraviţa, spre Serbia, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Banat”.

O maşină în care se aflau cinci oameni s-a izbit de un autobuz care transporta muncitori. În urma impactului două dintre cele cinci persoane din maşină au rămas încarcerate, fiind necesară intervenţia echipajului de descarcerare de la pompieri. Atât cele două persoane, cât şi celelalte trei care se aflau în autoturism au fost transportate de urgenţă la spital.

„ISU Timiș a fost solicitat să intervină la un accident rutier între un autoturism şi un autobuz, pe DN 59, între localitățile Voiteg şi Jebel. La locul intervenție s-au deplasat o autospecială cu modul de descărcare, o autosanitară SMURD, un ofițer şi 7 subofițeri din cadrul Subunității de Pompieri Deta şi 3 ambulanțe SAJ. În autobuz au fost 50 de persoane care nu au necesitat îngrijiri medicale, iar în autoturism au fost 5 persoane care au necesitat îngrijiri medicale, dintre care 2 victime încarcerate. Toate cele 5 persoane au fost transportate la spital, conştiente şi cooperante. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers”, au precizat reprezentanţii ISU Timiş.

Medicii au spus că aceştia se află în afara pericolului, însă au nevoie de îngrijiri. Niciun muncitor dintre cei afaţi în microbuz nu a fost rănit.

În urma accidentului, traficul rutier a fost blocat în zonă, pe ambele sensuri de mers, iar poliţişii au început cercetările pentru a afla cum s-a produs impactul între cele două maşini.

Citeşte şi Accident pe DN1, la intrare în Predeal. Cinci persoane au fost rănite, dintre care una e în stare gravă