Accident grav în timpul unor curse ilegale de maşini. Trei tineri, spulberaţi de pe marginea drumului

Este alertă de gradul zero în Călăraşi, după un grav accident de circulaţie. Poliţiştii caută doi şoferi teribilişti care au omorat un tânăr. Potrivit România TV, aceştia s-au întrecut în cai putere la curse ilegale, dar au pierdut controlul volanului şi au intrat în mulţimea de oameni de pe margine. Un băiat de 20 de ani a murit pe loc, alţi doi tineri sunt răniţi.

05 aug. 2015, 06:19
Accident grav în timpul unor curse ilegale de maşini. Trei tineri, spulberaţi de pe marginea drumului

Poliţiştii desfăşoară activităţi pentru prinderea unui conducător auto, care ar fi produs un accident soldat cu decesul unei persoane şi rănirea uşoară a altor două, şi a părăsit locul accidentului. Tragedia s-a produs marţi seara, pe DN 31, pe raza comunei Ulmeni, judeţul Călăraşi.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a constatat că trei pietoni, care se deplasau la marginea părții carosabile, pe un tronson de drum în curbă, au fost loviți din spate de un autovehicul, al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului.

În urma impactului, un tânăr de 20 ani a decedat, iar ceilalţi doi, ambii de 19 ani, toţi din comuna Ulmeni, au fost răniţi uşor, fără a necesita internarea.

Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru identificarea şi prinderea conducătorului auto şi determinarea cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului.