Accident grav la ieşire din Avrig. Patru maşini au fost implicate, 15 răniţi FOTO UPDATE

Un accident grav de circulație a avut loc, marţi, la ieșirea din Avrig. Patru mașini au fost implicate, rezultând trei persoane care au necesitat îngrijiri medicale.

02 ian. 2018, 12:07

UPDATE: Traficul rutier a revenit la normal pe centura oraşului Avrig, pe DN1, la kilometrul 284, unde a avut loc marţi un accident rutier soldat cu cinci răniţi, fiind implicate patru maşini în care se aflau în total 15 persoane, potrivit Poliţiei.

Cinci din cele 15 persoane au avut nevoie de ajutorul medicilor. Cele trei femei şi cei doi bărbaţi răniţi sunt conştienţi şi au fost transportaţi deja cu ambulanţele la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu spun că șoferul vinovat de producerea accidentului are 39 de ani, este din Covasna și circula de la Brașov înspre Sibiu. El nu a păstrat distanța față de autovehiculul aflat dinaintea lui, a intrat în coliziune cu acesta și a ricoșat în alte mașini auto conduse regulamentar din sens opus, scrie turnulsfatului.ro.

În accidentul de la Avrig au fost implicate patru autoturisme cu un număr de 15 persoane, doar trei persoane din cele 15 necesită îngrijiri medicale, fără victime încarcerate„, a anunțat ISU Sibiu.

La fața locului au sosit două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Sibiu, un echipaj SMURD și un echipaj de la descarcerare.

Traficul pe centura Avrigului a fost blocat complet.

Citeşte şi ACCIDENT în Alba. Două persoane, încarcerate FOTO