Accident grav la Mihăileşti. Mai multe persoane rănite, o femeie încarcerată FOTO-VIDEO

Un accident grav de circulaţie s-a produs, duminică după-amiaza, la ieşirea din Mihăileşti, judeţul Buzău. Patru autoturisme au fost implicate în carambol. În urma accidentului, mai multe persoane au fost rănite, iar o femeie a fost încarcerată.

14 iun. 2015, 14:23

Accident cumplit de circulaţie produs, sâmbătă după-amiaza, pe E85, drum cunoscut ca şi Şoseaua Morţii. Patru maşini au fost implicate într-un accident rutier la ieşirea din localitatea Mihăileşti. Accidentul s-a produs după ce unul dintre şoferi a încercat să vireze la stânga, iar din spate a fost lovit de o altă maşină, care nu a putut frâna la timp.

Din primele informaţii, două femei şi un bărbat au suferit răni în urma impactului. Femeia încarcerată le-a spus medicilor că nu îşi poate mişca picioarele. 

„La 17.01 a fost un apel la 112 care semnala un accident de circulaţie. Sunt trei victime, una incarcerata. În acest moment se asigura ingrijiri medicale pacientului incarcerat”, a declarat Vasile Brahoveanu, purtătorul de cuvânt ISU Buzău.

Mai mulţi pompieri de la descarcerare s-au chinuit zeci de minute să o scoată pe femeie din maşină.

„Starea doamnei este gravă. Are un traumatism cranio-cerebral, traumatism de coloană cervicală, traumatism toracic cu fractură deschisă antebraţ drept şi fracturi la ambele picioare. Întreabă în permanenţă acelaşi lucru: unde e soţul meu?”, a declarat pentru România TV un medic care i-a acordat primul ajutor.

În prezent, traficul este întrerupt pe DN 2 pe sensul Bucureşti-Buzău.

În urmă cu 11 ani în aceeaşi zonă s-a produs o tragedie de proporţii. În 24 mai 2004, 18 persoane au murit, iar alte 13 au fost rănite în urma exploziei unui TIR cu azotat de amoniu.

Citeşte şi: Victimele tragediei de la Mihăileşti, comemorate de pompierii militari

Autotrenul a luat foc la Mihăileşti (Buzău), iar deflagraţia a fost nimicitoare, la locul accidentului formându-se un crater cu o adâncime de aproape şapte metri şi cu un diametru de aproximativ 20 de metri.

La Mihăileşti au murit atunci şapte pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, doi jurnalişti, localnici şi persoane care s-au aflat la momentul deflagraţiei în zonă – în total 18 oameni. Alte 13 persoane, între care cinci pompieri, au fost rănite.

Citeşte şi: Accident GRAV la Iaşi: Trei persoane au ajuns la spital. VIDEO