Accident grav pe DN2, două femei au murit în urma impactului

Grav accident rutier petrecut în urmă cu puţin timp pe Drumul Naţional 2, în judeţul Bacău. Din primele informaţii, două femei au murit

23 sept. 2018, 07:01

Două femei au murit și un tânăr a fost rănit într-un grav accident de circulație s-a produs duminică dimineață la Gheorghe Doja, comuna Răcăciuni, anunță ISU Bacău.

La locul evenimentului s-au deplasat o autospecială de intervenție cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD de terapie intensivă și o ambulanță SMURD pentru acordatea primului ajutor medical. De asemenea, la locul accidetului s-a deplasat și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Bacău.

La sosirea la fața locului, pompierii au constatat că în urma evenimentului rutier în care a fost implicat un autoturism, o femeie, în vârstă de 70 de ani (scoasă de cetățeni din vehicul) era decedată, o femeie, învârstă de 42 de ani (încarcerată) se afla în stop cardio-respirator, iar conducătorul autoturismului, în vârstă de 19 ani, conștient, a suferit un traumatism cranian.

Echipajele de intervenție au acționat pentru descarcerarea victimei de 42 de ani și executarea manevrelor de resuscitare, însă din păcate femeia nu a răspuns la acestea, fiind constatat decesul.

Tânărul de 19 ani a fost preluat de echipajul Serviciului de Ambulanță Județean și transportat la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bacău. S-a deschis dosar de cercetare, pentru stabilirea cauzelor tragediei.