Accident grav provocat de o elevă care avea permis de o lună. Maşina a luat foc în urma impactului

Un accident grav a avut loc vineri, în judeţul Vaslui. O adolescentă a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un copac. În urma impactului, autoturismul a luat foc.

12 ian. 2018, 13:29
Accident grav provocat de o elevă care avea permis de o lună. Maşina a luat foc în urma impactului

Adolescenta de 18 ani avea permis de conducere din luna noiembrie anul trecut, iar lipsa de experienţă la volan fiind, în opinia poliţiştilor, principala cauză a accidentului.În autoturism se mai afla o altă tânără în vârstă de 16 ani.

„La un moment dat, conducătoarea auto a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers a intrat într-un gard, apoi într-un copac. În urma impactului autoturismul a revenit pe partea carosabilă şi a luat foc”, a precizat Silvia Manta, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, potrivit adevarul. 

În urma impactului, tânăra de la volan, a fost rănită, fiind transportată la Spitalul Municipal Huşi, iar cealaltă adolescentă aflată în autoturism a scăpat doar cu o sperietură.

La faţa locului, pe lângă echipajul SMURD, s-a deplasat şi un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, însă, până la sosirea acestuia, incendiul a fost stins de pompierii voluntari din comună.

Pe numele tinerei de la volan, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi Accident cumplit în Cluj. Un bărbat a murit pe loc