Accident groaznic în judeţul Sibiu. Doi tineri care plecau la muncă, în Belgia, au murit pe loc, în urma impactului frontal cu un TIR

Două persoane au murit şi una a fost rănită, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe DN1, în zona Fântâniţa Haiducului din judeţul Sibiu, după ce şoferul unei maşini a intrat într-o depăşire şi a ajuns pe contrasens, izbindu-se frontal de un TIR.

05 ian. 2019, 08:59

Conform poliţiştilor din Sibiu, accidentul s-a produs în zona Fântâniţa Haiducului, unde şoferul unei maşini a încercat să depăşească o altă maşină, a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal cu un TIR condus regulamentar spre Braşov, scrie a1.ro.

Citeşte şi ACCIDENT GRAV pe DN 7. Patru persoane, dintre care doi minori, transportaţi la spital după ce şoferul a intrat într-un cap de pod FOTO

După impact, maşina a ricoşat şi a lovit autoturismul depăşit.

Şoferul şi un pasager din maşina care a depăşit, doi tineri din Vrancea de 26 şi 28 de ani, au murit, iar o tânără a fost rănită.

Potrivit presei locale, cei doi mergeau la muncă în Belgia: „Plecau la muncă în Belgia. Ieri (vineri-n.r.) au plecat de la Bordești și erau mai multe persoane în mai multe mașini. Pe lângă Sibiu, Cătălin, care conducea, a intrat în depășire. Din păcate, a intrat într-un tir ce venea din față și de acolo a ricoșat în alte mașini. Au murit pe loc săracii… Pleci la muncă să câștigi un ban și nu mai apuci că te întorci decât în patru scânduri”, a spus verișorul unuia dintre tinerii morți în accident.