ACCIDENT în Braşov. Deputatul Mihai Donţu a lovit MORTAL un bătrân pe trecerea de pietoni

Deputatul PNL Mihai Donţu a accidentat mortal un bătrân, pe trecerea de pietoni. Tragicul eveniment a avut loc luni seara, în municipiul Braşov. Liberalul circula cu viteză şi a lovit un bărbat de 60 ani care se angajase regulamentar în traversarea străzii.

05 ian. 2016, 09:59

Inspectoratul Județean de Poliție Brașov precizează, într-un comunicat de presă, că un bărbat de 60 de ani a fost lovit mortal luni seara, pe o trecere de pietoni din municipiul Braşov, de către un șofer care circula cu viteză.

Șoferul care a lovit pietonul este deputatul PNL Mihai Donțu. Deputatul nu a dorit să dea declaraţii presei despre accidentul rutier în care a fost implicat. 

„În data de 04.01.2016, în jurul orei 21.50, pe Calea București din municipiul Brașov, un bărbat de 42 ani,conducea un autoturism, din direcția Brașov spre Săcele și, ajungând la trecerea de pietoni din dreptul imobilului cu numărul 244, nu a acordat prioritate și a accidentat mortal un bărbat de 60 ani, care se angajase regulamentar în traversarea străzii.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Brașov, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Braşov. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisarul şef Liviu Naghi, şoferului i-au fost preluate probe biologice la spital pentru a se stabili dacă consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Deputatul PNL Braşov Mihai Donţu, care este căsătorit şi are doi copii minori, va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

Donţu a fost consilier judeţean în perioada 2000-2008, iar din 2008 este membru în Comisia Buget-Finanţe Bănci din Camera Deputaţilor.