Accident INCREDIBIL pe Autostrada Soarelui. Un TIR s-a ciocnit de un TANC

Tanc implicat în accident, doar asta nu se întâmplase în România. Platforma pe care se afla un tanc a fost lovită de un TIR pe Autostrada Soarelui, şoferul TIR-ului este vinovat pentru că nu a păstrat distanţa regulamentară.

25 sept. 2013, 05:34
Accident INCREDIBIL pe Autostrada Soarelui. Un TIR s-a ciocnit de un TANC

Un accident incredibil s-a petrecut în noaptea de marţi spre miercuri pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 25. Şoferul unui TIR a observat prea târziu platforma din faţă pe care se afla un tanc al Ministerului Apărării, informează România TV.

„Ma deplasam catre Bucuresti, la un moment dat am vazut doua luminite ca doi licurici si distanta fiind foarte mica, am franat, dar a fost timpul prea scurt. Am intrat in el. Aveam maxim 80 km/h”, a declarat şoferul TIR-ului.

Potrivit poliţiştilor, şoferul autotrenului este vinovat de producerea accidentului, întrucât nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de autovehiculul din faţa sa.

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul alcool test iar rezultatul a fost zero. Şoferul tirului a fost sancţionat cu o amendă contravenţională şi penalizat cu 3 puncte.