Accident MORTAL provocat pe o trecere de pietoni de o POLIŢISTĂ aflată în timpul serviciului

O femeie de 75 de ani din comuna sătmăreană Petreşti a decedat şi o alta a fost rănită după ce au fost lovite pe o trecere de pietoni de o maşină a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare condusă de un agent de poliţie.

02 oct. 2013, 08:52
Accident MORTAL provocat pe o trecere de pietoni de o POLIŢISTĂ aflată în timpul serviciului

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Satu Mare, angajata Poliţiei nu a acordat prioritate de trecere grupului de persoane aflat pe trecerea de pietoni.

„Bianca A., de 25 ani, agent de poliţie în cadrul Secţiei 5 de Poliţie Rurală Petreşti, aflându-se în exercitarea serviciului de patrulare, conducând autospeciala marca VW Vento, proprietatea IPJ Satu Mare, în localitatea Petreşti, în condiţii de carosabil umed şi ploaie uşoară, nu a acordat prioritate de trecere unui grup de persoane angajate în traversarea regulamentară a străzii, pe trecere pentru pietoni marcată corespunzător, accidentându-le pe P. Maria de 75 ani şi G. Catalin de 68 ani, ambele din loc Petreşti”, se precizează în comunicat. 

Femeia de 75 de ani a decedat în timpul transportului cu ambulanţa la Spitalul municipal Oradea, iar cea a doua victimă a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare cu policontuzii, persoana fiind externată cu recomandări ortopedice.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.