Accident spectaculos la ieşirea din Capitală: Maşină răsturnată pe malul râului Dâmboviţa VIDEO

Un accident spectaculos a avut loc sâmbătă dimineaţă la ieşirea din Capitală spre Glina. Un autoturism a ajuns cu roţile în sus, pe malul râului Dâmboviţa, după ce a fost lovit în plin de o maşină care nu i-a acordat prioritate. Trei oameni au ajuns la spital.

20 iun. 2015, 06:20
Accident spectaculos la ieşirea din Capitală: Maşină răsturnată pe malul râului Dâmboviţa VIDEO

Maşina răsturnată circula regulamentar. La o intersecţie, şoferul nu a fost lăsat să treacă şi a fost lovit în plin. Impacul a fost atât de puternic încât l-a aruncat de pe şosea direct pe malul râului Dâmoviţa.

Matorii spun că şoferul care nu a acordat prioritate are un handicap.

„Din câte am înţeles are ceva probleme că avea acceleraţia la maşina la mână”, a declarat un martor.

„Accidentul rutier a avut loc pe fondul nerespectării indicatorului cedează trecerea. Respectiv, autoturismul Mercedes circulând pe Splaiul Unirii la intersecţia cu Şoseaua de Centură nu a acordat prioritate de trecere, intrând în coliziune cu un alt autoturism care cirucla regulamentar pe Şoseaua de Centură”, a declarat un poliţist de la Poliţia Rutieră, potrivit România TV.

În urma accidentului trei persoane au fost rănite şi transportate la două spitale din Capitală.

„Victimele sunt conştiente, cooperante, iar persoana din autoturismul cazut este într-o stare puţin mai gravă. Ele au fost duse la spital”, a precizat un premier.

Şoferul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.