ACCIDENT TERIBIL. Un tânăr a pierdut controlul volanului şi a intrat sub un TIR parcat. Prietena sa este în stare gravă VIDEO

Grav accident rutier în Bistriţa. Doi tineri, viitori poliţişti, sunt în stare gravă după ce maşina în care erau a intrat cu viteză sub un TIR. A fost nevoie ca cei de la descarcerare să taie caroseria automobilului pentru a scoate cele două victime.

11 mart. 2017, 07:56
ACCIDENT TERIBIL. Un tânăr a pierdut controlul volanului şi a intrat sub un TIR parcat. Prietena sa este în stare gravă VIDEO

Tânărul de 22 de ani şi iubita lui de 21 de ani, ambii studenţi ai Academiei de Poliţie, urmau să se întâlnească cu un grup de prieteni, informează România TV. Coborau o pasarelă în momentul în care el a pierdut controlul volanului, iar maşina a ajuns sub un TIR parcat.

Citeşte şi Accident grav în judeţul Vaslui. Un microbuz plin cu pelerini s-a răsturnat

„Masina se afla in pozitia in care o vedeti acum, iar din masina iesea fum. Am spart geamul din spate, am deschis usile si soferul era peste celalalt pasager. Am auzit galagie, un sunet puternic. Cand m-am uitat era sub tirul nostru”, a spus şoferul de TIR. 

Impactul a fost atât de violent încât a fost nevoie de intervenţia echipajelor de la Descarcerare pentru ca cei doi să fie scoşi dintre fiare. „Autoturismul a fost avariat mai ales în partea dreaptă. Conducatorul auto în vârstă de 22 de ani a fost extras după 15 minute, iar pasagerul din dreapta faţă, o fată în vârstă de 21 de ani, a fost extrasă în aproximativ 25 de minute”, a declarat un pompier din echipajul de descarcerare. 

Citeşte şi Accident grav în Valcea, a intrat cu maşina într-o autocisternă. O femeie a murit pe loc, şoferul a rămas încarcerat

Tânăra era inconştientă în momentul în care a fost scoasă din maşina distrusă sub TIR, iar starea ei este cea mai gravă. Ambele victime au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa.

Circulaţia în zonă a fost blocată mai bine de o oră după producerea accidentului.