Accidente grave în Arad şi Mehedinţi. Cinci persoane au fost rănite VIDEO

Accidente grave duminică-noapte. Cinci persoane au ajuns la spital. La Arad, o maşină în care se aflau un copil de 3 ani şi părinţii săi a intrat într-o căruţă care nu era semnalizată. Cei doi căruţaşi, dar şi şoferul şi soţia sa au fost grav răniţi. Copilul a scăpat teafăr. La Mehedinţi, un şofer a fost rănit după ce s-a răsturnat cu TIR-ul într-o curbă.

27 oct. 2014, 06:26
Accidente grave în Arad şi Mehedinţi. Cinci persoane au fost rănite VIDEO

Cei doi părinţi, împreună cu copilul de 3 ani, se îndreptau spre Arad. Şoferul nu a observat o căruţă încărcată cu lemne şi a intrat direct în ea, potrivit România TV. În urma impactului, cei doi oameni care se aflau în căruţă, dar şi şoferul şi soţia sa au fost grav răniţi. Copilul a scăpat ca prin minune.

Cei patru răniţi au ajuns la spital. „Am găsit patru victime cu policontuzii. Pacienţii au fost transportaţi la spital„, a declarat unul dintre medicii care au intervenit la locul accidentului.

Un alt accident a avut loc pe DN 6, în Mehedinţi. Şoferul unui TIR, care venea din Serbia spre Bucureşti, a intrat cu viteză într-o curbă deosebit de periculoasă şi s-a răsturnat. Tânărul de 27 de ani a rămas prins în cabina tirului.

În zona accidentului, traficul a fost blocat pe unul dintre sensurile de mers.

CITEŞTE ŞI: Accident CUMPLIT în Alba. Două TIR-uri S-AU CIOCNIT, un şofer A MURIT