Accidente grave în Suceava soldate cu cinci morţi

Noapte însângerată în judeţul Suceava. Trei tineri au murit la ieşire din Suceava spre Ipoteşti după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-un şanţ. Un acccident cumplit s-a produs şi pe Calea Burdujeni. Un autobuz cu 28 de persoane a lovit în plin o căruţă plină cu baloţi de paie.

RomaniaTV.net
02 sept. 2018, 06:09
Accidente grave în Suceava soldate cu cinci morţi

Un tânăr de 19 ani din comuna Şcheia, care mergea dinspre comuna Ipoteşti spre Suceava, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pierdut într-o curbă controlul asupra volanului. Maşina a lovit un stâlp din beton şi l-a dislocat, după care a ricoşat într-un copac şi s-a răsturnat.

În urma impactului, şoferul şi cei doi pasageri, doi bărbaţi de 31 şi 33 de ani, ambii din comuna Şcheia, au murit.

Poliţiştii au constatat că tânărul de la volan nu avea permis de conducere pentru nicio categorie auto. Traficul a fost blocat în zonă mai bine de o oră.

Accident cumplit şi pe calea Burdujeni. Un autobuz cu 28 de persoane, a lovit în plin o căruţă plină cu baloţi de paie. Cei doi oameni care se aflau în căruţă, soţ şi soţie, de 47 respectiv 41 de ani, nu au mai putut fi salvaţi. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.