Accidente grave: Doi tineri au murit în Gorj, altul în Vâlcea

Un tânăr de 24 de ani şi altul de 19 au murit, iar alte două persoane au fost rănite, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui impact produs între două maşini, pe DN 67, în localitatea Băleşti, judeţul Gorj, după o depăşire neregulamentară. O persoană a murit şi alte două au fost rănite şi într-un accident produs sâmbătă pe DN7 Călimăneşti - Brezoi, în judeţul Vâlcea. 

RomaniaTV.net
28 iul. 2018, 04:53
Accidente grave: Doi tineri au murit în Gorj, altul în Vâlcea

UPDATE: Cinci persoane au fost rănite într-un accident rutier produs sâmbătă după amiază pe un drum judeţean în Vâlcea, unde două autoturisme s-au ciocnit în condiţiile în care o femeie aflată la volanul unuia dintre ele nu a acordat prioritate.

Accidentul a avut loc pe  drumul judeţean 676, în oraşul Balceşti,  unde o şoferiţă nu a acordat prioritate la intrarea în drumul judeţean de pe un drum secundar, autoturismul său intrând în coliziune cu altă maşină care circula regulamentar.

În urma impactului, trei persoane aflate în autoturismul care a provocat accidentul Şi alte două din cel care circula regulamentar au fost rănite.


ACCIDENT în Gorj: Bogdan Şarapatin în vârstă de 24 de ani şi Robert Băroiu în vârstă de 19 ani sunt cei doi tineri care şi-au pierdut viaţa în accidentul de azi-noapte de la Băleşti. Pe paginile personale de socializare ale celor doi curg, încă de dimineaţă, mesaje de condoleanţe, notează publicația locală gorj-domino.ro 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, două maşini s-au ciocnit după ce unul dintre şoferi ar fi făcut o depăşire periculoasă, peste banda continuă. Şoferul care a virat la stânga a murit, iar celălalt se află în stare gravă la spital.

Accident în Vâlcea: O persoană a murit, iar alte două au fost rănite/ Circulaţia pe DN7 Călimăneşti – Brezoi se desfăşoară pe un fir alternativ. Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, circulaţia rutieră pe DN7 Călimăneşti – Brezoi se desfăşoară pe un fir alternativ la kilometrul 202, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autotren. 

În urma accidentului o persoană a murit, iar alte două au fost rănite şi transportate la spital.