Accidente înainte de Paşte: Opt răniţi în Arad, după ce două maşini s-au ciocnit VIDEO

Accident cu opt răniţi, în Arad, după ce două maşini s-au izbit. Mai multe echipaje de salvare au intervenit la faţa locului. Şi nu este singurul accident grav petrecut în acest weekend. La constanţa, un taxi s-a răsturnat chiar in faţa poliţiştilor.

30 apr. 2016, 05:55
Accidente înainte de Paşte: Opt răniţi în Arad, după ce două maşini s-au ciocnit VIDEO

Opt oameni din Arad au fost răniţi, după ce un şofer a pierdut controlul volanului şi s-a ciocnit violent cu o altă maşină. Una dintre victime a rămas încarcerată şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a o scoate în siguranţă, potrivit România TV.

Într-o comună din Gorj, trei tineri, dintre care doi fraţi, au ajuns la spital după ce şoferul nu a adaptat viteza la carosabilul umed şi a pierdut controlul volanului. Impactul cu stâlpul de electricitate a fost violent, iar martorii spun că este o minune că şoferul a scăpat cu viaţă. În urma accidentului, un sat întreg a rămas în beznă câteva ore.

La Constanţa, pe bulevardul Mamaia, un taximetrist a pierdut controlul volanului, s-a răsturnat şi a intrat într-o maşină parcată. Din fericire, bărbatul nu avea pasageri în momentul producerii accidentului. O ambulanţă a sosit la faţa locului, însă şoferul a refuzat internarea.

CITEŞTE ŞI: Accidente grave în Săptămâna Patimilor. Trei morţi şi alte patru persoane au fost grav rănite VIDEO