Acesta este sufletul pereche al fiecarei zodii. Cu cine ar trebui să rămâi toată viaţa

Mulţi dintre noi cerem ajutor prietenilor sau familiei atunci când vine vorba de găsirea partenerului perfect. Dar şi zodia îţi poate fi utilă!

19 aug. 2018, 07:22
Acesta este sufletul pereche al fiecarei zodii. Cu cine ar trebui să rămâi toată viaţa

Berbec

Berbecul este o persoană agresivă, curajoasă şi energică. Optimist şi determinat, doreşte să realizeze tot ce e posibil în viaţă. El ar dori să se bucure de compania unei persoane încrezătoare pentru care este gata să-şi asume riscuri.

Potenţiali parteneri perfecţi: Leu, Săgetător, Gemeni şi Vărsător.

Citeşte şi Zodii care simt lucrurile rele înainte ca acestea să se întâmple

Taur

Taurul e o persoană fiabilă şi senzuală. Deoarece este foarte loială şi are nevoie de o persoană care vrea un angajament serios. În plus, el dă importanţă atracţiei fizice. E acel gen de persoană care iubesc mesele la lumina lumânării sau plimbările lungi pe plajă.

Potenţiali parteneri perfecţi: Scorpion, Rac, Capricorn, Fecioară şi Peşti.

Gemeni

Gemenii sunt petrecăreţi, jucăuşi şi interesanţi. Cu spiritul şi umorul lor, este uşor pentru ei să impresioneze pe oricine. Deci, o persoană iubitoare de distracţie este cea mai bună alegere pentru ei.

Potenţiali parteneri perfecţi: Săgetător, Leu, Balanţă, Berbec şi Vărsător.

Rac

Racului îi poate lua ceva timp să se deschidă. Dar, odată ce o fac, oricui îi va fi greu să îl înlocuiască. El poate avea o personalitate destul de complicată. Face totul cu pasiune şi îi place să se implice în relaţiile pe care le are. Deci, el este gata să aştepte pe cel care este la fel de fascinant ca şi el.

Potenţiali parteneri perfecţi: Scorpion, Taur, Peşti şi Fecioară.

Leu

Leul este cunoscut ca fiind o persoană optimistă. E condus de dorinţa de a fi admirat şi iubit. El se simte confortabil cu cineva care este încrezător şi capabil să-i menţină viu interesul.

Potenţiali parteneri perfecţi: Gemeni, Balanţă, Săgetător şi Berbec.

Fecioară

Într-o Fecioară vei găsi un amestec de inteligenţă, spontaneitate şi bun simţ. Are o minte ageră şi o atenţie deosebită pentru detalii. Cunoscută ca fiind perfecţionistă, ea nu suportă incompetenţa şi prostia. Caută ceva sofisticat şi total dedicat.

Potenţiali parteneri perfecţi: Scorpion, Capricorn, Rac şi Taur.

Continuarea horoscopului pe zodiata.com.