ACS POLI TIMIŞOARA – ASTRA 0-3 şi Marius Şumudică se bate pentru Cupa României

Astra s-a calificat în finala Cupei României, după 3-0 în retur cu Poli Timişoara. În tur, Astra a câştigat, scor 4-1

17 mai 2017, 14:06
ACS POLI TIMIŞOARA – ASTRA 0-3 şi Marius Şumudică se bate pentru Cupa României

UPDATE: Echipa Astra Giurgiu s-a calificat în finala Cupei României, după ce a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-0, formaţia Poli Timişoara, în manşa retur a semifinalelor competiţiei. Golurile au fost marcate de Budescu ’40, Buş ’49 şi Nicoară ’83. În tur, Astra s-a impus, scor 4-1.

Poli, care luptă pentru evitarea retrogradării, iar sâmbătă va juca finala Cupei Ligii, cu Dinamo, a aliniat o formulă cu jucători de rezervă și tineri.

Finala se va juca pe 27 mai, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești.

Adversara Astrei va fi decisă joi, dintre FC Voluntari și CS Universitatea Craiova, care se vor înfrunta la Chiajna (20,30). În tur, FC Voluntari a câștigat cu scorul de 1-0.

Astra are o singură Cupă a României în palmares, câștigată în 2014, după 4-2 la loviturile de departajare cu Steaua (0-0 la finalul prelungirilor).


ACS POLI TIMIŞOARA – ASTRA LIVE VIDEO ONLINE în Cupa României 2017. Aflat pe picior de plecare, Marius Şumudică este la un pas de singurul trofeu pe care nu l-a cucerit alături de Astra, Cupa României. Campioana anului trecut a plecat la Timişoara, pentru returul semifinalei care începe de la scorul general de 4-1. ”Este clar pentru toată lumea că noi plecăm favoriți și consider că este foarte greu să pierdem cu scorul de 3-0, dar în fotbal s-au mai văzut surprize. Sper să nu o comitem noi”, a fost de părere Marius Șumudică, tehnicianul de 46 de ani de pe banca Astrei Giurgiu.

De partea cealaltă, bănățenii par deja resemnați în ceea ce privește soarta dublei care duce în finala Cupei României și consideră că rezultatul din partida de la Giurgiu nu le este benevol. ”Ținând cont de rezultatul care a fost în turul semifinalelor Cupei României este foarte greu să te gândești că poți întoarce rezultatul și să joci cu prima echipă”, a sunat și Marius Croitoru de la ACS Poli Timisoara. 

LIVE: ACS POLI TIMIȘOARA – ASTRA 0-3 (VIDEO)
Au marcat: Budescu 40, S. Buș 49

ACS Poli Timişoara – Astra este în direct la Digi Sport 1, azi, de la ora 19:00.

Echipele probabile:

ACS Poli Timişoara: Curileac – Străuț, Cînu, Ignea, Novak – Soljic, Poparadu – Popovici, Mailat, Doman – Drăghici

Astra Giurgiu: Lung jr. – Belu, Oros, Săpunaru, Al. Stan – Lovin, Seto – Al. Ioniță, Budescu, Teixeira – Niculae