Actorul Florin Zamfirescu: Strada URLĂ, porcii RÂMĂ. Iohannis gândeşte PROFUND şi corabia se SCUFUNDĂ

Actorul Florin Zamfirescu şi-a manifestat supărarea într-o scrisoare deschisă, nemulţumit de deciziile parlamentarilor din ultimele zile, în ciuda protestelor din ultimele zile. Artistul cere pedepse "exemplare" pentru cei care au încălcat legea, de asemenea solicitând şi confiscarea averilor ilicite.

12 nov. 2015, 13:57
Actorul Florin Zamfirescu: Strada URLĂ, porcii RÂMĂ. Iohannis gândeşte PROFUND şi corabia se SCUFUNDĂ

Actorul cere sentinţe foarte dure pentru cei care vor fi găsiţi vinovaţi de către justiţie. În plus, acesta îl atacă şi pe președintele Klaus Iohannis care „gândește profund” în timp ce „corabia se scufundă”.

Citeşte şi: Tudor Chirilă, pe blog despre Colectiv: „Nu, nu merge şi aşa. E dreptul nostru să fim informaţi”

„Apel disperat și inutil…

Nu sunt și nu voi fi politician! Dar nici prost nu sunt… Ni se vorbește de „restructurări”, de „democrație originală”, ni se arată cât de complicat este totul…

Când de fapt este foarte simplu: punctualitate, corectitudine, responsabilitate, indiferent de cine este la putere. Adaug și patriotism!

Sancțiuni exemplare pentru corupți, în regim de urgentă! Cine fură azi un ou, ieri a furat… un bou! Confiscare!

Mergi in Parlament nu pentru drepturi, ci pentru a sluji țara. Punct! Pentru asta renunți la orice altceva, chiar și la somn! Oribilului traseism politic! Azi esti alb, maine roșu? Și alegătorii tăi?

Contracte schimbate prin „acte adiționale”? Furt, incapacitate, șmecherie! Stop! Din anii 90 nu mai avem ștanță pentru aur, fiindcă nu mai avem ce extrage. Minele se închid, dar in jurul lor roiesc „șacalii” alogeni”. Sunt idioți? Ei, sau guvernanții, in frunte cu Guvernatorul?

Dacă „mai este aur” de ce nu noi? Dacă „nu mai este”, de ce ei? PIB-ul nostru provine, majoritar, din vânzări și chirii… Țara bogată permite asta. Dar când vor seca? Producții nu putem face? Șomerii nu pot lucra?

Să trimiți în șomaj mineri, cu salarii în avans, în loc să-i recalifici pentru șosele și autostrăzi, este furt național! Să întreții pe bani publici o cohorta de pușcăriași fără să recuperezi cele furate, este cârdășie!

Toți „fac pe proștii” și merg înainte ca porcii când râmă… Pe sub garduri, pe sub legi!

Strada urlă, porcul râmă. Asta trăim. Președintele gândește profund… Și Corabia se scufundă”, a scris actorul, conform expunere.