Actriţă din Prison Break, moartă la 49 de ani. Ea a jucat-o şi pe Connie, în Chicago Fire

Actriţa DuShon Monique Brown, cunoscută pentru apariţii în serialele de televiziune „Chicago Fire” şi „Prison Break”, a murit, vineri, la vârsta de 49 de ani, la spitalul St. James din Olympia Field, Illinois.

24 mart. 2018, 15:51
Actriţă din Prison Break, moartă la 49 de ani. Ea a jucat-o şi pe Connie, în Chicago Fire

„Anunţăm cu tristeţe decesul îndrăgitei actriţe DuShon Monique Brown. SuShon, cunoscută mai ales pentru interpretarea rolului Connie în serialul «Chicago Fire», a murit vineri dimineaţă, din cauze naturale”, a transmis impresarul artistei, Robert Schroeder.

Suntem devastaţi de pierderea unui suflet bun şi talentat. SuGhon a fost o actriţă de film, televiziune, reclame şi voice-over care a încântat, de asemenea, pe scenele multor teatre din Chicago. Ea a dăruit bucurie multor spectatori şi îi va fi simţită lipsa. Cerem ca intimitatea familiei şi apropiaţilor ei să fie respectată în aceste momente dificile”, a adăugat Schroeder.

„Familia «Chicago Fire» este devastată să piardă un membru. Îi vom simţi lipsa”, a transmis producătorul executiv al serialului, Dick Wolf. Originară din Chicago, DuShon Monique Brown deţinea un master în consiliere şi avea un background în domeniul de asistenţă socială.

În cinematografie, Brown a apărut în proiecte precum comedia lui Nancy Goodman, „Suprise Me!”, şi în filmul lui Valerie Weiss, „A Light Beneath Their Feet”.

DuShon Monique Brown a avut numeroase apariţii în serialul „Prison Break”. Ea a mai avut apariţii în „Empire” şi „Shameless”.