Actriţa din serialul „Alias”, în spital după ce a fost bătută de iubitul ei

Actrița Melissa George, cunoscută în special din celebrul serial de televiziune ”Alias”, în care a jucat alături de Jennifer Garner, a fost internată în noaptea de marți spre miercuri într-un spital din Paris. Vedeta, mamă a doi copii mici, susține că a fost agresată de partenerul ei de viață.

08 sept. 2016, 09:15

O viață care părea perfectă s-a transformat într-un coșmar, scrie click.ro. Actrița Melissa George (40 de ani) trăiește de patru ani o poveste de dragoste cu Jean-David Blanc, fondatorul site-ului Allociné. Cei doi au devenit părinții a doi băieți în 2014 și 2015.

Citeşte şi O femeie i-a dat foc maşinii iubitului pentru a se răzbuna, însă a greşit automobilul VIDEO

Mai mult, după nașterea celui de-al doilea copil, actrița a postat pe contul personal de pe o rețea de socializare un mesaj emoționant: „Sunt foarte mândră de călătoria care m-a dus spre maternitate. Mulțumesc, dragostea mea, Jean-David, că mi-ai făcut cel mai frumos cadou din lume. Te iubesc”. O viață care părea lipsită de griji s-a sfârșit într-o secundă.

Conform informațiilor din presa franceză, Melissa George a fost nevoită să ceară ajutorul polițiștilor noaptea târziu. Sosiți la fața locului, oamenii legii au găsit-o pe actriță cu fața tumefiată, acuzând amețeli și dureri în tot corpul. Imediat l-a desemnat pe partenerul ei de viață drept autor al loviturilor.

Citeşte şi Ioana Condea, tânăra violată şi torturată în Germania, dă primele semne că îşi revine

Melissa a fost transportată de urgență la spitalul Cochin din Paris. Până miercuri, 8 septembrie, iubitul actriței nu a făcut niciun comentariu.