Adelina Pestriţu şochează din nou cu o SCHIMBARE RADICALĂ de look: „Ce schimbare ciudată… bineînţeles e alegerea ta”

Adelina Pestriţu și-a revenit complet după despărțirea de la Speak și acum vrea să își trăiască viața din plin. Zilele trecute, fosta prezentatoare a ieşit în club cu prietenii, iar apariţia ei a lăsat pe toată lumea mască.

19 mart. 2017, 20:42

Adelina Pestriţu nu se mai opreşte din pozat sexy. De când s-a întors de la Miami este activă în fiecare zi şi participă la o mulţime de şedinţe foto. Vedeta realizează câte un selfie pe care îl arată fanilor, pentru a-i anunţa ce face în ziua respectivă. La sfârşitul acestei săptămâni a ieşit în club.

Fosta iubită a lui Speak a starnit reactii de uimite cu apariţia sa. Bruneta s-a pozat cu o peruca alba si machiata cu tonuri inchise, iar aparitia i-a lasat pe multi fara cuvinte.

„Ce schimbare ciudata…bineinteles e alegerea ta, viata ta etc! Doar imi dau cu parerea”, „Esti o frumoasa te urmaresc las cu pas Dar ce-ti mai place sa te schimonosesti”, „Foarte interesanta esti!”,  „Mamă cât de bine îți stă așa, cu siguranță o sa apară tot felul de comentarii aiurea, dar nu le lua în seama”, i-au scris fanii.

Vezi si: Adelina Pestriţu, decolteu INCENDIAR pe Facebook FOTO