Adina Samson, amanta primarului de la Iaşi, are bijuterii de 7000 de euro

Adina Samson şi-a dat demisia de la primăria Iaşi. Viceprimarul Mihai Chirica n-a stat prea mult pe ganduri si i-a aprobat cererea tinerei. De pe data de 1 iulie 2015, amanta primarului nu mai lucreaza in primarie.

05 iul. 2015, 04:59

Rasturnare spectaculoasa de situatie in cazul fostei amante a edilului Gheorghe Nichita. Aceasta a renuntat sa mai fie un functionar public al municipalitatii. Dupa sapte ani in care a promovat de la simpla angajata a Centrului de Informare pentru Cetateni la statutul privilegiat de sefa de serviciu si amanta a primarului, Adina Samson si-a incetat colaborarea cu administratia locala.  

Potrivit reprezentantilor primariei, Adina Samson a solicitat incheierea contractului de munca, cererea fiindu-i aprobata de catre actualul sef al municipalitatii, primarul interimar Mihai Chirica. Practic, incepand cu 1 iulie, Adina Samson nu mai este angajata primariei. „Adina Samson a plecat din primarie, contractul ei de munca fiind incheiat prin acordul partilor”, a precizat Sebastian Buraga, purtatorul de cuvant al primariei, potrivit bzi.ro.

Fosta amanta a edilului declara la inceputul scandalului amoros care i-a adus lui Nichita pierderea, cel putin temporara, a functiei de primar, ca a incercat sa plece din primarie si sa se angajeze in mediul privat, fiind insa impiedicata de primar, care ar fi intervenit prin interpusi pentru a nu fi angajata nicaieri in Iasi.

Dupa sapte ani de administratie, Adina Samson a precizat in ultima declaratie de avere ca nu are nicio proprietate – nici casa, nici terenuri. Singurele detalii mentionate in declaratia de avere publicata chiar ieri sunt bijuteriile de 7000 de euro pe care le-a strans in ultimii noua ani, la care se adauga un autoturism Skoda, pe care si l-a achizitionat anul trecut. Functia din care Adina Samson si-a dat demisia era de sef al Serviciului Managementul Calitatii, functie in care a acces chiar anul trecut. Adina Samson a avut ultima data biroul undeva la etajul doi al primariei, fiind mutata din cabinetul vecin cu cel el edilului.