Adio, dar rămân cu tine. Cristina Spătar nu scapă de Alin Ionescu. Au divorţat, dar vor locui tot în aceeaşi casă

Pe 26 iulie 2008, Cristina Spătar şi Alin Ionescu îşi jurau iubire veşnică în faţa Domnului, într-o bisericuţă din cartierul Titan. Marţi, cu o săptămână înainte să sărbătorească opt ani de la acest eveniment, artista şi afaceristul au depus actele de divorţi, iar peste 30 de zile urmează să semneze certificatul care va pune capăt mariajului.

20 iul. 2016, 08:49
Adio, dar rămân cu tine. Cristina Spătar nu scapă de Alin Ionescu. Au divorţat, dar vor locui tot în aceeaşi casă

După aproape nouă ani de la cununia civilă şi opt de la cea religioasă, Alin Ionescu (39 de ani) şi Cristina Spătar (44 de ani) au hotărât să divorţeze, scrie click.ro. Din cauza tensiunilor şi a neînţelegerilor care au avut loc în ultima perioadă între ei, artista şi afaceristul s-au decis să facă pasul, însă nu la tribunal. Aşa că, marţi, la orele 12, cei doi soţi şi-au dat întâlnire la un notariat din zona Unirii. Alin a ajuns mai devreme cu un sfert de oră, iar cântăreaţa a întârziat 30 de minute din cauza traficului.

Citeşte şi Cristina Spătar radiază de fericire. A petrecut trei ore într-un hotel cu un afacerist chipeş FOTO

Îmbrăcat casual, într-o cămaşă albă, pantalon bleu şi pantofi negri asortaţi la curea, afaceristul a părut foarte relaxat, însă nu a dorit să facă declaraţii şi a intrat direct în blocul unde este situat biroul notarial. La fel de discretă a fost şi soţia sa, ea mulţumindu-se să confirme separarea pe cale amiabilă. Întâlnirea de la notar a durat aproape o oră şi jumătate, timp în care cei doi soţi au ajuns la o înţelegere: se despart, dar locuiesc în aceeaşi casă de dragul celor doi copii ai lor, Albert (6 ani şi jumătate) şi Aida (4 ani).

„Cristina a vrut să revină la numele anterior căsniciei, cel de «Spătar». Ea şi Alin Ionescu vor avea custodie comună asupra celor doi minori, domiciliul copiilor fiind stabilit la mamă. Cristina şi Alin vor locui împreună în aceeaşi casă, chiar dacă vor divorţa”, a declarat pentru ziarul Click! o sursă din apropierea celor doi. La ora 13.40, foştii soţi Ionescu au ieşit din biroul notarial şi au fost destul de rezervaţi în declaraţii. „Îmi pare rău că s-a terminat. O să locuim împreună în continuare”, a spus Cristina, în timp ce Alin Ionescu s-a mulţumit să spună „Copiii sunt bine”.

Citeşte şi Alin Ionescu, soţul Cristinei Spătar, replici dure cu amantul artistei. „Îi spun soţiei tale ce afaceri faceţi voi noaptea…” FOTO

După înregistrarea cererii de divorţ de marţi, Cristina şi Alin au la dispoziţie un termen de 30 de zile, timp în care pot să hotărască dacă renunţă la decizie. În caz contrar, pe data de 18 august, aceştia vor deveni oficial doi oameni liberi.