Adolescent dus cu elicopterul la spital, după ce a fost rănit într-un accident rutier

Un adolescent de 13 ani, din localitatea Ocna de Sus, a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Județean din Mureș, după ce mopedul pe care îl conducea s-a lovit de o motocicletă care circula regulamentar.

23 iul. 2016, 16:57
Adolescent dus cu elicopterul la spital, după ce a fost rănit într-un accident rutier

Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a declarat că băiatul conducea un moped și a ieșit de pe un drum de câmp, pe DN 13 A, între localitățile Corund și Praid. El nu s-a asigurat și a fost lovit de o motocicletă, condusă de un bărbat de 41 ani. Pe motocicletă se afla și fiica bărbatului, în vârstă de 18 ani, informează Agerpres.

În urma impactului, adolescentul a suferit un politraumatism și un traumatism cranian închis. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Harghita, un medic care se afla în trafic i-a acordat primul ajutor, băiatul fiind găsit inconștient. Ulterior a fost chemat elicopterul SMURD, care l-a transportat la Spitalul Județean din Târgu Mureș.

Gheorghe Filip a precizat că și motociclistul și fiica sa au suferit leziuni și au fost transportați la Spitalul municipal din Odorheiu Secuiesc.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

CITEŞTE ŞI: Accident în Suceava. Patru copii, la spital în urma unui accident provocat de mama lor