Adrian Alexandrov are probleme GRAVE. Ce se întâmplă cu iubitul Elenei Udrea

An ghinionist în afaceri pentru iubitul Elenei Udrea. Deşi nu lasă să se vadă că o duce rău cu banii, Adrian Alexandrov a înregistrat mari pierderi.

30 nov. 2018, 15:20
Adrian Alexandrov are probleme GRAVE. Ce se întâmplă cu iubitul Elenei Udrea

Adrian Alexandrov este implicat într-o singură afacere care are datorii de peste 100.000 de lei şi pierde procese în instanţă. Nici Elena Udrea nu o duce prea bine cu banii: ea este urmărită de fisc pentru a fi executată silit.

VIZITĂ-SURPRIZĂ pentru Elena Udrea în Costa Rica. La mijloc este vorba de o SUMĂ URIAŞĂ de BANI

Adrian Alexandrov a atras atenţia în lumea mondenă: a apărut la volanul unei maşini scumpe, iar vila pe care o deţine în Corbeanca valorează câteva sute de mii de euro. În acte, însă, afacerile nu îi merg de loc bine. Bilanţul pe anul trecut a fost dezastruos pentru firma lui Alexandrov. Acesta a declarat o cifră de afaceri de 3.300 lei și pierderi de 63.737 lei, cu un singur angajat, dar și datorii de peste 100.000 de lei. De parcă n-ar fi fost de ajuns, iubitul Elenei Udrea a pierdut un proces important. Adrian Alexandrov a vrut să obțină de la un creditor peste 40.000 de lei, dar magistraţii i-au respins cererea.

Probleme cu banii pare să aibă şi Elena Udrea. Averea impresionantă de dinaintea arestărilor s-a evaporat , iar procurorii i-au pus şi sechestru. Totuşi, în ultima declaraţie de avere, completată în ianuarie 2017, ea spunea că a câştigat aproximativ 150.000 de lei dintr-un contract de chirie.