Adriana Bahmuţeanu are un nou IUBIT. Cine este ALESUL

Adriana Bahmuteanu traieste o frumoasa poveste de dragoste cu un barbat de 40 de ani din Bacau.

24 mart. 2016, 18:35
Adriana Bahmuţeanu are un nou IUBIT. Cine este ALESUL

Adriana Bahmuteanu sustine ca inca nu are o relatie cu omul de afaceri respectiv, dar recunoaste ca acesta ii trimite mesaje de dragoste, ca vorbesc foarte mult la telefon si ca ii spune ca o iubeste. Mihai a avut o relatie cu Gina Baroneasa din Elvetia, iar acum ii face curte Adrianei.

„Noi nu avem o relatie acum. Ceea ce avem noi nu se poate numi relatie. Vorbim, imi spune ca ma iubeste, imi trimite emoticsuri pe telefon. Dar nu avem o relatie. El mi-a eliberat un blocaj emotional, imi face curte. Ne stim de mai mult timp. Mi-a schimbat starea de spirit. Eu m-am operat, el e la distanta, vorbim doar la telefon, deocamdata e ca la 14 ani, cu mesaje frumoase. Imi doresc sa am parte de marea dragoste, nu doar o relatie. Eu am fost in doliu dupa casnicia mea nefericita. Mi-am dorit sa stau singura perioada asta, eu am incercat foarte mult sa imi repar casnicia „, a spus Adriana Bahmuteanu la un post TV.

Adriana Bahmuteanu a mai dezvaluit ca in perioada asta nu are voie sa faca sex fiindca se reface dupa operatie: „Mi-a dat medicul niste pastile care ma calmeaza. Am nervi ca nu fac sex, dar iau pastile. Deci nu am o relatie. Eu imi doresc o casnicie frumoasa”.