Adrian Ilie, acuzat că A FURAT 1,5 milioane de EURO

Adrian Ilie este acuzat că și-a escrocat partenerii de afaceri cu un milion și jumătate de euro. Foștii asociați ai fotbalistului spun că acesta a băgat banii din afacerea cu eoliene în conturile personale cu o rapiditate care i-a uimit și pe ei. Acum îi fac plângere penală și îl acuză de înșelăciune și delapidare.

16 iun. 2016, 13:26
Adrian Ilie, acuzat că A FURAT 1,5 milioane de EURO

Adrian Ilie ar fi sustras 1.470.000 de euro, susţin foștii parteneri de afaceri ai fotbalistului care a făcut carieră la Steaua, Galatasaray sau CF Valencia.

FOTO ŞOC! Adrian Ilie i-a speriat pe MEDICI. „Este vorba de o BOALĂ COMPLICATĂ!”

„Această sumă a reprezentat un împrumut către trei societăţi în care Adrian Ilie deţinea calitatea de asociat exclusiv cu destinaţia de dezvolatre a unui proiect de energie alternativă. Proiectul nu a mai fost realizat, dar banii din firmă au dispărut. Ajunși la insolvență, partenerii de afaceri ai lui Adrian Ilie au verificat conturile și au văzut cum banii s-au scurs în conturile unor spanioli fără nicio legătură cu proiectul. Iar asta nu a fost tot… Suma de 1.470.000 de euro nu s-a mai regăsit dupa aproape trei luni. De asemenea chiar şi Adrian Ilie, se vede din extrasele de cont, a scos bani zyilnic de la ATM, câte 4.000 de lei”, a declarat Florin Târnovean, avocatul reclamanţilor.

Ceilalți acționari ai firmei îl acuză acum pe Adrian Ilie de fals, îmșelăciune și delapidare și vor să meargă cu acuzațiile și la procuror.