Adrian Minune, cină romantică alături de AMANTĂ. Cum s-au răsfăţat îndrăgostiţii FOTO

Celebrul manelist Adrian Simionescu se împarte cu succes între femeile din viaţa sa, oferindu-le acestora tot ce îşi doresc.

01 oct. 2018, 07:29

Săptămâna trecută, Minune a fost surprins de fani, la ceas de seară, cu bruneta care îi face inima să tresalte, de câţiva ani, scrie spynews.ro. Relaxaţi, cei doi s-au aşezat într-un colţişor al localului şi au început să discute, amuzându-se copios. La un moment dat, bruneta a scos telefonul şi a pornit un videoclip, apropiindu-se de artist, pentru ca acesta să vadă mai bine filmul. Şi, cu obrajii lipiţi, zâmbind la unison, cei doi s-au amuzat copios, în timp ce ospătarii roiau în jurul lor, pentru ca aceştia să plece fericiţi la finalul cinei.

Citeşte şi Cauze bizare care duc la infidelitate. Facebook este una dintre ele

Recent, Minune şi bruneta au fost surprinşi şi de paparazzii, într-un alc local din Capitală, petrecând alături de mai mulţi prieteni. Extrem de relaxat, Adi Minune a discutat, atunci, ore în şir cu prietenii săi, în timp ce chelnerii cărau de zor mâncăruri sofisticate şi spirtoase scumpe. După câteva pahare, bruneta care-l însoţea pe artist a început să pufăie dintr-o narghilea şi, pisicindu-se pe lângă el, i-a oferit şi lui muştiucul, ca să savureze aroma.

La un moment dat, realizând că a lăsat urme de ruj pe muştiuc, bruneta a început să-l şteargă, tacticoasă, apoi i l-a înmânat lui Minune. Întrucât era destul de târziu, iar aproape toţi clienţii părăsiseră localul, prietenii manelistului s-au retras, lăsându-l în compania brunetei. Aşa se face că, rămaşi singuri, cei doi au început să se întindă de mama focului, semn că, după ce au mâncat, au băut şi au fumat, venise timpul pentru cea mai importantă parte a serii: odihna!