Adrian Porumboiu, prima reacţie despre datoriile de 30 DE MILIOANE DE EURO la STAT

Adrian Porumboiu, fostul finanţator al lui FC Vaslui, a declarat că echipa pe care a susţinut-o financiar timp de 12 ani ar fi plătit la bugetul de stat 15 milioane de euro, susţinând că nu este exclus "ca alţii să fi furat banii, fără a mai ajunge la stat", iar aceştia trebuie să răspundă în faţa legii.

14 ian. 2015, 17:06
Adrian Porumboiu, prima reacţie despre datoriile de 30 DE MILIOANE DE EURO la STAT

Adrian Porumboiu susţine că suma de 30 milioane de euro, cu care Direcţia Finanţelor Publice s-a înscris la masă credală, este „umflată”. Potrivit fostului finanţator, clubul vasluian de fotbal ar fi achitat 15 milioane de euro la bugetul de stat, în cei 12 ani de existenţă, dar că este posibil ca alţii să fi furat banii, fără a mai ajunge la stat.

„Problema mea este că firmele mele au de încasat peste 18 milioane de euro şi încă nu întrezăresc pe care lume o să-i recuperez”, a declarat Adrian Porumboiu pentru Mediafax.

Reacţia omului de afaceri vine în urma publicării de către administratorul judiciar al clubului a tabelului creditorilor la Sporting Club SA Vaslui, societate aflată în insolvenţă.