Adrian Sînă şi Anca Serea, nuntă în secret? Cântăreţul a postat poze cu ei îmbrăcaţi în mire şi mireasă

Adrian Sînă şi Anca Serea au decis să-şi unească destinele în faţa lui Dumnezeu. Cei doi apar îmbrăcaţi în mire şi mireasă într-o biserică.

30 sept. 2014, 17:16

Adi Sînă şi Anca Seres au mărturisit de multe ori că nu pun preț pe acte, dar se pare că după mai bine de trei ani de relație și doi copii, cei doi s-au hotărât să facă marele pas.

Potrivit spynews.ro, Adrian Sînă a postat, recent, pe un cont de socializare mai multe fotografii inedite. El şi aleasa inimii lui, Anca Serea,apar îmbrăcaţi în haine de nuntă, într-o biserică. Bruneta poartă o rochie de mireasă tip sirenă albă, iar pe cap are un voal lung până în pământ. Adrian nu se lasă nici el mai prejos, purtând un costum elegant şi negru.

Cei doi au deja doi copii: pe Noah (2 ani) și Ava Stephanie (4 luni și jumătate), iar Anca mai are doi copii din relația anterioară, pe David (12 ani) și Sarah (șase ani și jumătate). Cu toate acestea, cuplul își mai doreşte încă un copil, însă nu atât de repede.

„Cu siguranță urmează nunta. Nu am stabilit data. Anul ăsta, de ce nu? Cererea în căsătorie a fost acum trei ani și ceva, când am început să ieșim împreună. Aceea a fost cererea în căsătorie adevărată. Cred că niște acte nu ar putea schimba relația noastră. Noi avem o relație minunată. Dacă vor fi niște acte semnate la primărie sau undeva, nu vor schimba sentimentele noastre, dar o să facem și lucrul acesta. Ne mai dorim copii, dar un pic mai încolo. Trebuie să facem nunta, să facem botezul Avei”, a declarat, pentru spynews.ro, Adrian Sînă.

Dacă mulţi s-au grăbit şi au crezut că nunta a avut loc în mare secret, se pare că totul a fost, însă, o simplă repetiţie pentru marele eveniment, iar fotografiile cu cei doi îmbrăcaţi în mire şi mireasă au fost făcute în timpul filmărilor unui videoclip la piesa „Tu m-ai dat gata”, compusă de Adi special pentru Anca.

„Nu ne-am căsătorit oficial, a fost ca o repetiţie pentru nunta noastră. Scenariul a fost ideea lui Adi pentru videoclipul piesei «Tu m-ai dat gata». Este o melodie pe care mi-a dedicat-o şi care m-a emoţionat foarte tare înainte cu o zi de filmări, când mi-a cântat-o. M-am simţit foarte bine în rochia de mireasă de la Pronovias, filmările au avut loc în capela de la Domeniul Ştirbey. Ne-am distrat la filmări şi am fost complimentată şi totodată emoţionată. Vom face şi noi nuntă, dar nu am stabilit data”, a declarat, pentru spynews.ro, Anca Serea.