Află ce noroc ai în funcţie de luna în care te-ai născut. Numerele şi zile norcoase

Astrologii şi numerologii spun că luna în care ne-am născut este foarte importantă pentru că în funcţie de aceasta aflăm cât de norocoşi suntem, pe ce numere trebuie să mizam şi ce zi a săptămânii ne este favorabilă.
Alina Costache
13 feb. 2015, 13:16
Află ce noroc ai în funcţie de luna în care te-ai născut. Numerele şi zile norcoase

De exemplu cei nascuti in iunie ar trebui sa tina cont de faptul ca luni este ziua lor norocoasa si doar in aceasta zi sa ia decizii importante sau sa se orienteze dupa numerele 3,5,7 pentru ca acestea le poarta noroc. Fie ca alegeti sa faceti o anumita actiune in data de 3, fie ca doar atunci cheltuiti bani, numerologii ne sfatuiesc sa tinem cont de aceste informatii. Daca suntem sceptici specialistii ne pun la incercare si spun sa evaluam o perioada si sa ne convingem singuri ca au dreptate.

Afla ce noroc ai in functie de luna in care te-ai nascut

Ianuarie

Cooperanti si grijulii, oamenii nascuti in luna ianuarie isi pot spori sansele de noroc mizand pe cifrele 1 si 7. Fie capricorni, fie varsatori, persoanele nascute in prima luna a anului sunt, totodata, favorizate miercurea, aceasta fiind considerata ziua norocoasa a saptamanilor din luna Gerar.

Citeşte şi HOROSCOP: Află cât de MATERIALISTĂ este în funcţie de ZODIE!

Februarie

2 si 6 sunt numerele norocoase ale oamenilor nascuti in februarie, fie acestia varsatori, fie pesti. Atente la cei din jur, dar si cu tendinte de autoimpunere, persoanele nascute in luna “Faurar” sau “Luna Lupilor”, dupa cum i se mai spune lunii februarie in traditia populara, sunt favorizate in ziua lor norocoasa, adica vinerea.

Martie

Luna martie, care gazduieste in prima parte zodia pestilor si in a doua parte zodia berbecului, este aferenta definitorie pentru cei nascuti in ea. Acestea sunt persoane cu inteligenta ridicata, adesea pasionale, dar pot fi si nerabdatoare si egocentrice. Numerele norocoase ale lunii martie sunt 1, 2, 6 si 9, iar ziua norocoasa a saptamanii este martea.

Aprilie

Berbeci si tauri deopotriva sunt nascuti in aprilie, iar trasatura specifica pe care aceasta luna o rasfrange asupra celor veniti pe lume in aceasta perioada, indiferent de semnul zodiacal, este atitudinea predominanta de indulgenta fata de propria persoana. Poate si din acest motiv ziua norocoasa a celor nascuti in aprilie este vinerea, caci este ziua de dinainte de weekend in care incepem sa ne relaxam cu adevarat si sa ne facem poftele. Totodata, numerele norocoase ale lunii aprilie sunt 1, 4 si 6.

Citeşte şi Horoscop: Ce talent ascuns ai, în funcţie de zodie. Iată ce destin măreţ poţi avea

Mai

Daca te-ai nascut in mai, esti fie taur, fie gemeni. Ambele zodii sunt specifice persoanelor agreabile ca personalitate, dar si capricioase si schimbatoare. Ziua de miercuri poarta noroc celor nascuti in mai, iar daca acestia vor sa-si sporeasca sansele de noroc atunci trebuie sa mizeze pe cifrele 5 si 9.

Iunie

3, 5 si 7 sunt numerele norocoase ale celor nascuti in luna iunie, parte gemeni, parte rac. Caracterul activ si puternic al persoanelor nascute in iunie face ca ziua lor norocoasa fie chiar luni.

Iulie

Cei veniti pe lume in iulie sunt, in cele mai multe cazuri, laudarosi. Nici nu-i de mirare dat fiind ca discutam de raci si de lei, ambele zodii fiind marcate de trasaturi puternice aferente iubirii de sine si supraaprecierii persoanele. Numerele norocoase ale celor nascuti in iulie sunt 8 si 9 – bineinteles, caci sunt cele mai mari din randul celor de-o singura cifra. Ziua norocoasa este duminica.

Citeste mai mult pe Revista TEO.

Spynews
Acces Direct. Momente cumplite pentru familia Raisei, fetița de doi ani din Dolj. Va fi înmormântată mâine, de Ziua Copilului. Cine a lipsit de la priveghi
Bzi.ro
Cabral și-a găsit nevasta cu doi bărbați! „Deci, nu te mai suport!”
Fanatik.ro
Clădirea unică din România construită de Arsenie Boca. Se află într-un loc special, unde puțini știu să ajungă
Capital.ro
Anunț pentru toți românii care au permis de conducere. Noua regulă se aplică începând cu luna iunie
Playtech.ro
Maria Constantin, cu sânii la vedere în public. Le-a tăiat respirația tuturor cu bustul generos
DailyBusiness
Un drum cerut de români, mai aproape de realitate! Ce se întâmplă cu investiție de miliarde
Adevarul
Câți bani au luat Bettyshor și Roxana ca să fie bătute măr de un bărbat. Reacțiile presei internaționale
Spynews
Știrile Antena Stars. Frații Tate rămân sub control judiciar. Milionarii britanici nu au voie să părăsească țara
Spynews
Știrile Antena Stars. Ramona Olaru s-a săturat de iubiții cu bani, dar nu și bogați sufletește! Cum își testează pretendenții încă de la primele întâlniri: „Contează pentru mine...”
Evz.ro
Drama câștigătorului Românii au Talent. Boala care l-a măcinat mult timp
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Ilinca Vandici a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Războiul frumoaselor foste iubite de fotbaliști
wowbiz.ro
Imagini sfâșietoare de la priveghiul Biancăi! Momentul în care soțul ei izbucnește în plâns
Cancan.ro
Palatul Kensington, anunț de ultimă oră despre Kate Middleton. Scenariul de care se temeau cu toții
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Trei români luați de ape în Italia după ce au fost surprinși îmbrățișați: Salvatorii îi caută fără încetare după ce cotele râului, în mijlocul căruia se aflau, au crescut considerabil
Capital.ro
Românii vor fi amendați de astăzi, 1 iunie. Au termen limită de 5 zile lucrătoare
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
stirilekanald.ro
Raisa, ucisă de vărul ei! Băiatul a recunoscut ce i-a făcut! Detalii șocante
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
RECRUTARE în ARMATĂ! România caută peste 10.000 de SOLDAȚI și VOLUNTARI
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'