Agresorii patronului de club din Gorj au fost arestaţi

Agresorii patronului din Gorj bătut crunt în propriul bar au ajuns după gratii. Unul dintre ei a fost arestat chiar a doua zi, însă în alt dosar. Al doilea a fost reţinut după bătaia cruntă, iar sâmbătă va fi propus şi el pentru arestare preventivă.

13 feb. 2016, 07:24
Agresorii patronului de club din Gorj au fost arestaţi

Camera de supraveghere de deasupra barului din Rovinari a surprins întreaga scenă. În imagini se vede cum patronul vorbeşte cu cei doi bătăuşi. Bărbaţii gesticulează, iar la un moment dat unul dintre ei vine după tejghea şi îl loveşte violent.

Imediat apare şi al doilea agresor, care la rândul său îl loveşte pe patron. Acesta încearcă să se apere şi chiar se urcă pe tejghea. Atacatorii nu se potolesc nici la intervenția unui alt bărbat din bar şi aruncă în patron cu pahare.

Patronul spune că totul a fost o răzbunare. El a dat poliţiei imaginile de pe camerele de supraveghere din club în care se vede cum unul dintre bătăuşi lovea un poliţist, anul trecut.

Bărbatul a reuşit să fugă şi s-a dus direct la spital, unde a primit îngrijiri. În plus, el a depus şi plângere la poliţie pe numele celor doi bătăuşi.

Unul dintre agresori a fost arestat, însă în dosarul care vizează lovirea unui poliţist. Celălalt a fost reţinut pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Citeşte şi IMAGINI ŞOCANTE. Patronul unui club, BĂTUT cu bestialitate VIDEO