ALEGERI LOCALE 2016. Cătălin Botezatu, sfaturi pentru CANDIDAŢI. Cum trebuie să se îmbrace în ZIUA ALEGERILOR

ALEGERI LOCALE 2016. Cătălin Botezatu le-a dat câteva sfaturi candidaţilor de la ALEGERILE LOCALE 2016.

04 iun. 2016, 14:44
ALEGERI LOCALE 2016. Cătălin Botezatu, sfaturi pentru CANDIDAŢI. Cum trebuie să se îmbrace în ZIUA ALEGERILOR

ALEGERI LOCALE 2016. „Trebuie sa facem o diferenta intre cum se prezinta un politician in fata electoratului, in fata Parlamentului, si cum trebuie sa fie in ziua alegerilor. In ziua alegerilor in niciun caz nu trebuie sa fie impopotonat, asa, pus la patru ace. Va trebui sa abordeze o tinuta lejera, casual, deloc ostentativa, deloc opulenta, pentru ca asta denota educatie si respect pentru electoratul pe care si-l doreste”, a spus Catalin Botezatu la România TV.

ALEGERI LOCALE 2016. „Daca facem referire la un barbat… Fara accesorii. Este permis doar un ceas, verigheta si daca are o camasa cu butoni, butoni, dar nu niste butoni ostentativi. As recomanda un pantalon de in, asociat cu o camasa si un sacou lejer. Poate merge si cu un blug uni, la fel, asociat cu o camasa si un sacou. Daca vrea sa fie putin mai fancy si daca este tanar si varsta ii permite, poate avea chiar si o batista fantasy la acest sacou”, a precizat designerul.

ALEGERI LOCALE 2016. „Daca e vorba de o doamna… Nu pe tocuri foarte inalte, nu cu briliante si alte bijuterii ostentative. Cat mai degajata. O bluza lejera, o fusta eleganta, sa nu fie mini, sa fie undeva deasupra genunchiului. Poate merge de la un sacou sau un blazer pana la o geaca de piele foarte simpla”, a mai spus Catalin Botezatu.