ALEGERI PREZIDENŢIALE. Ţăranul cu Maserati vrea să-şi taie bărbăţia dacă Iohannis nu câştigă VIDEO

ALEGERI PREZIDENTIALE: Dupa ce i-a indemnat pe romani sa voteze cu Iohannis pentru ca nu are copii si nu va fi "nevoit sa fure pentru copiii lui", cel mai cunoscut roman din diaspora, Petre Craete alias Taranul cu Maserati loveste din nou. 

04 nov. 2014, 11:22
ALEGERI PREZIDENŢIALE. Ţăranul cu Maserati vrea să-şi taie bărbăţia dacă Iohannis nu câştigă VIDEO

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Ţăranul cu Maserati, la fel ca altii care au stat la cozi sa-l voteze pe Iohannis, se arata dezamagit de rezultatul favoritului sau in cursa prezidentiala si ridica miza pentru turul doi, punand un pariu cu Romania, angajament care il va costa scump in cazul in care va pierde, scrie cancan.ro.

Citeşte şi KLAUS IOHANNIS: Dacă toţi românii ar fi votat, i-am fi RUPT din primul tur. Cu diaspora a fost o bătaie de joc

Taranul cu Maserati, castrat in cazul in care Iohannis nu iese presedinte

Contrar tuturor previziunilor pentru turul II de scrutin, Petre Craete este dispus sa mearga atat de departe incat sa parieze pe Iohannis. In cadrul unui video urcat pe internet – Pariu cu Romania: Klaus Iohannis vs Ponta! – romanul din diaspora ameninta ca va renunta la „bijuteriile sale pe cale chirurgicala”, in cazul in care candidatul ACL nu castiga alegerile de pe 16 noiembrie.

Citeşte şi ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Klaus Iohannis: Am votat pentru România lucrului bine făcut. Am emoţii, e normal