ALEGERI PREZIDENTIALE. Ion Ţiriac, momente INCREDIBILE la votul de la PARIS

ALEGERI PREZIDENTIALE. Ion Ţiriac se află la Paris şi a dorit să voteze într-una din cele două secţii deschise în capitala Franţei.

02 nov. 2014, 11:45
ALEGERI PREZIDENTIALE. Ion Ţiriac, momente INCREDIBILE la votul de la PARIS

UPDATE: „Dupa 25 de ani, cred ca a venit timpul sa avem un presedinte al tuturor, ca sa vedem ca nu mai avem frictiuni intre un palat si altul. Sa faca ceva fiecare ca sa va mearga bine dumneavoastra. Eu la varsta mea nu mai astept multe. Ar trebui sa puneti mana si sa faceti tara mai ca lumea decat a fost pana acum.
Am incercat sa votez la Paris, dar era o multime de oameni, am gasit ca e mai simplu sa votam aici. Erau cozi enorme. Banuiesc ca fiecare vrea sa-si vada tara intr-un viitor ceva mai bun decat a fost in ultima vreme”, a spus Ion Tiriac.


ALEGERI PREZIDENTIALE. Românii din diaspora franceză s-au aşezat la coadă de la ora 7, când s-au deschis cele 8 secţii de votare din Hexagon. La un moment dat, la una din xcele două secţii deschise la Paris s-a prezentat Ion Ţiriac. Miliardarul a dorit să intre direct în cabina de vot, fără a sta la coadă, dar a fost refuzat! Ofuscat, Ion Ţiriac a preferat să nu mai voteze, scrie Adevărul.

În Franţa sunt 45 000 de români cu drept de vot, care îşi vor exercita acest drept până la ora locală 21, în secţiile de votare deschise la Paris (2), Bordeaux, Lyon, Marsilia, Toulouse, Strasbourg şi Nancy.