Alertă în Sighetu-Marmaţiei. Noi scurgeri de gaze, semnalate într-un club

Alertă în Sighetu Marmaţiei! După ce în urmă cu o lună două explozii au avut loc într-un club din cauza scurgerilor de gaze, în această seară s-au semnalat scurgeri la un alt local de noapte din oraş. Echipe de intervenţie de la ISU au securizat zona şi au oprit gazele, urmând ca mâine, la prima oră, muncitorii de la firma de gaze să facă mai multe verificări.

RomaniaTV.net
21 mart. 2012, 19:19
Alertă în Sighetu-Marmaţiei. Noi scurgeri de gaze, semnalate într-un club

La doar o lună de la explozia de la Sighetu-Marmaţiei, noi scurgeri de gaze au fost raportate în această localitate şi tot la un club de noapte.

Administratorul localului a declarat pentru Sighet Online că atunci când a intrat în incinta localului a simţit usturime la ochi şi la gura, iar imediat a reclamat situaţia la numărul de urgenţă 112. După cum scrie emaramures.ro, la scurt timp în zonă s-a prezentat un echipaj de la Detaşamentul de Pompieri Sighetu Marmaţiei şi angajati ai societăţii Berg Sistem Gaz. De asemenea, la faţa locului s-au prezentat poliţişti şi jandarmi care au restricţionat traficul în zonă.

Totuşi, un reprezentat al Berg Sistem a declarat că nivelul de scurgeri nu a fost atât de mare încât să declanşeze senzorul alarmei. În momentul în care s-au semnalat scurgerile de gaz, localul nu era deschis.

În urma intervenţiei s-a dispus oprirea alimentării cu gaz la imobil, urmând ca în cursul zilei de joi echipele de specialişti ale societăţii de distribuţie să revină în zonă pentru reluarea verificărilor.