Alertă la Steaua. Gigi Becali NU mai are bani de salariile jucătorilor

Jucătorii sînt neplătiţi de 4 luni, iar situaţia financiară a clubului este critică. Încă din ziua lui de libertate Gigi Becali a spus public că pentru el Steaua nu mai este prioritară, ba mai mult vrea să scoată bani din club, şi din participarea în Liga Campionilor.

31 mai 2014, 09:36
Alertă la Steaua. Gigi Becali NU mai are bani de salariile jucătorilor

Banii par a fi motivul  pentru care Laurenţiu Reghecampf a decis să plece din Ghencea, mai ales că mesajul patronului către el a fost unul clar. “Reghe, descurcă-te aşa cum poţi, bani nu mai sînt! Ştii foarte bine că am de plătit către stat impozite de milioane de euro… şi noi depindem de banii de la UEFA”, i-ar fi spus Becali.

Reghecampf, ADEVĂRUL despre RELAŢIA cu Gigi Becali

Becali caută soluţii să plătească urgent jucătorii

Speriat de plecarea lui Reghecam, dar şi de faptul că nu reuşeşte să găsească un antrenor valoros pentru banca tehnică a Stelei, Gigi Becali caută un împrumut urgent, de 5 milioane de euro, cu care să plătească salariile restante, dar şi să facă transferuri în această vară la Steaua. Din puşcărie, Gigi le-a transmis oamenilor săi de încredere să caute în numele lui banii necesari pentru supravieţuirea Stelei. “Găsiţi-mi un om care să mă împrumute cu cinci milioane, iar eu o să-i dau înapoi după ce o să intru în Ligă. Dacă nu vrea aşa, atunci giraţi împrumutul cu unul dintre terenurile mele cele mai bune. Aveţi însă grijă ce faceţi, nu vreau să rataţi participarea în grupele Ligii Campionilor, dacă nu vom intra în această competiţie, ne-am nenorocit!“, le-a transmis Becali, potrivit fanatik.ro .