Veste FORMIDABILĂ despre fosta soţie a lui ADRIAN MUTU

Alexandra Dinu, fosta soţie a lui Adrian Mutu, este una dintre actriţele importante din Italia. Stabilită la Roma, Alexandra Dinu a adunat 17 pelicule în cariera sa.

01 oct. 2014, 06:54
Veste FORMIDABILĂ despre fosta soţie a lui ADRIAN MUTU

Alexandra Dinu va da marea lovitură anul viitor, când în America va apărea filmul „The Serpent’s Gift” („Darul Şarpelui”), în care deţine rolul principal.

„Am ajuns să joc în acest film în urma unui casting, aşa cum se întâmplă de obicei. Am dat o singură probă, constând în două scene, iar regizorul a fost încântat. Mi-a spus chiar atunci: «Mă bucur enorm că te-am găsit, eşti exact ceea ce căutam!». Am crezut că glumeşte, pentru că se întâmplă foarte rar ca regizorii să ia o decizie imediat. De obicei vor să revadă toate probele şi iau decizia împreună cu producătorii filmului. Însă, de data asta, s-a întâmplat aşa. Într-o săptămână aveam deja contractul semnat”, a declarat Alexandra Dinu pentru Ring.

Fosta soţie a lui Adrian Mutu va merge în SUA la premieră, dar nu a dat prea multe detalii: „Nu pot vorbi despre film acum, pot să vă spun doar că este un thriller fantasy. Sunt personajul principal şi vor fi multe efecte speciale. Voi merge la lansarea din SUA la mijlocul anului viitor”.

La începutul lunii trecute, în cadrul Festivalului de Film de la Veneţia, Alexandra Dinu a obţinut premiul special pentru personajul anului în Italia din partea prestigioasei reviste Diva e Donna. Pe 20 septembrie a urmat o altă distincţie la Festivalul de la Pompei, unde a fost desemnată cea mai bună actriţă din Italia în 2013.