Alexandru Maxim a părăsit-o pe VfB Stuttgart. Fotbalistul rămâne în Bundesliga

Alexandru Maxim a semnat un contract pe patru ani cu Mainz, locul 15 în Bundesliga, în sezonul recent încheiat.

28 iun. 2017, 05:35
Alexandru Maxim a părăsit-o pe VfB Stuttgart. Fotbalistul rămâne în Bundesliga

Chiar dacă a promovat cu VfB Stuttgart în prima ligă, Alexandru Maxim a preferat să schimbe tabăra, însă a rămas tot în Bundesliga. Mijlocașul a semnat cu Mainz până în 2021 și va purta tricoul cu numărul 10.

După ce am încheiat campionatul, am avut unele discuții cu cei de la Mainz. Au fost și alte oferte, însă la Mainz am discutat cu antrenorul. M-au dorit cu adevărat. Nu am niciun fel de problemă că voi purta tricoul cu numărul 10. Eu l-am vrut.

Am fost dezamăgit că nu am mai fost convocat în ultima vreme la echipa națională. E decizia selecționerului, nu poți face nimic în privința asta. Trebuie să-mi văd de treaba, iar, dacă voi fi convocat, voi veni cu inima deschisă. Mainz este cel mai bun pas pe care l-aș putea face în momentul acesta. Abia aștept să-mi cunosc noii colegi și să lucrez alături de noul staff.

Nu am avut rezultatele pe care le doream cu Daum. Toată lumea știe asta, însă și dânsul își dorește să aibă rezultate pozitive. Nimeni nu-ți dă timp și nimeni nu te așteaptă. Nu am discutat nimic cu dânsul în ultima perioadă” – a spus Alexandru Maxim pentru Dolce Sport.

În 2013, Maxim a fost transferat de Stuttgart de la Pandurii Târgu Jiu.