Alina Bica dezminte că a fugit în Costa Rica: Mă confrunt cu o situaţie privată

Unul dintre avocații săi i-a anunţat pe magistraţii care o judecă pentru fapte de corupție în mai multe dosare penale, că aceasta s-ar afla în Costa Rica, că este netransportabilă” și că ar putea reveni în țară după aproximativ opt săptămâni.

16 ian. 2018, 18:54
Alina Bica dezminte că a fugit în Costa Rica: Mă confrunt cu o situaţie privată

O ţară exotică cum este Costa Rica a devenit de 3 săptămâni „acasă” pentru Alina Bica. Plecată să-şi caute un loc de muncă ca avocat acolo, fosta şefă DIICOT a lipsit de la cele trei procese în care este judecată. Contactată de Lumeajustitiei.ro, Alina Bica a precizat că a văzut “stirile” privind pretinsa ei fugă din țară, dar precizează că nimic din ceea ce s-a vehiculat nu este real.

Citeşte şi Avocat Alina Bica: A plecat de trei săptămâni în Costa Rica

Am văzut ştirile apărute despre pretinsa mea fugă din ţară. Într-adevar nu mă aflu în ţară, lucru pe care l-am adus la cunoştinţa instanţei, dar ţin să precizez că nu se pune problema să fi fugit din ţară, aşa cum nu se pune problema să mă gândesc să fug în viitor. Ma confrunt cu o situaţie personală, privată, care şi ea a fost adusă la cunoştinţa instanţei. Mai multe comentarii nu doresc să fac. Voi clarifica situaţia în foarte scurt timp„, a declarat Alina Bica, pentru Lumea Justiţiei.