Alina Borcea a plecat la Miami cu copiii lui Cristi Borcea

Alina Vidican nu mai suportă tensiunea după ce Valentina Pelinel a anunţat că este gravidă şi a plecat în America, alături de cei doi copii pe care îi are cu Cristi Borcea.

18 mart. 2016, 08:09
Alina Borcea a plecat la Miami cu copiii lui Cristi Borcea

„Am trăit un coşmar în ultima perioadă”, s-a confesat Alina Vidican prietenilor. Mamă a doi copii, un băiat George, de trei ani, şi o fetiţă, Gloria, de nouă luni, Alina Vidican a găsit cu greu puterea de a merge mai departe. Acum a decis că mai bine face un pas în spate şi încearcă să nu mai tensioneze lucrurile şi mai rău. Concret, a hotărât să plece cu cei mici în America.

Citeşte şi Cristi Borcea a ales între Valentina Pelinel şi Alina Vidican

„Deşi suferă enorm, Alina ştie că tot cel bun cedează, iar ea exact asta a făcut. A vorbit cu Cristi şi au decis împreună că este cel mai bine ca ea şi copiii să stea departe de toată nebunia asta. Sufereau şi cei mici enorm, iar Alina simţea acest lucru. La Miami este linişte, Cristi va fi mai relaxat şi el şi va avea confortul psihic necesar să-şi facă ordine puţin în viaţă. Cel puţin până la vară, Alina şi copiii rămân în America”, a povestit un bun prieten al soţilor Borcea pentru Click.

George Alexandru şi Gloria Elena, cei doi copii ai soţilor Borcea, s-au născut la Miami şi sunt cetăţeni americani.