Alina Vidican aşteaptă DIVORŢUL în America

Alina Vidican a plecat la Miami în aşteptarea despărţirii oficiale de Cristi Borcea. Cei doi s-au înţeles: ea rămâne cu copiii, iar el le plăteşte întreţinerea peste Ocean.

27 aug. 2016, 13:17

Alina Vidican a hotărât să rămână în Statele Unite ale Americii până când va sta faţă în faţă cu Cristi Borcea pentru a semna actele de divorţ. Ea a mers alături de mama ei în America ca să o ajute cu creşterea copiilor ei.

TOATE detaliile DIVORŢULUI dintre Cristi Borcea şi Alina Vidican. COMUNICAT OFICIAL

Cristian Brancu a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care Alina a întârziat divorţul.

Cristi Borcea şi Alina Vidican, declaraţii de ULTIMĂ ORĂ despre DIVORŢ

„Toate lucrurile care au fost încercate de Alina Vidican într-un fel sau altul nu au făcut decât altceva decât să fie un fel de tensiune şi atac surd împotriva dorinţei lui Cristi Borcea de a divorţa. Şi el, practic, din ianuarie, îşi propusese să facă lucrurile să fie cât mai line. Şi alegerea cea mai bună şi sugerată încă de atunci a fost aceea un divorţ cât mai civilizat. El a fost întârziat cu două luni, după cum se ştie, şi a plecării Alinei în Statele Unite ale Americii– lucru stabilit de pe vremea când era zăpadă – împreună cu copiii, acolo unde vor avea parte de o educaţie exempară, din punct de vedere al plătirii studiilor. (…) Cu siguranţă că împăcarea – pentru că a fost un război, fără niciun fel de discuţie – şi încheierea socotelilor în calitate de soţi sunt stipulate în actul de mediere”, a declarat Cristian Brancu.