Alina Vidican este DEVASTATĂ. Ce s-a întâmplat după ultima vizită la JILAVA

Alina Vidican nu mai rezistă. Deşi susţine că nici nu se pune problema unui divorţde Cristi Borcea, situaţia pare cu totul alta.

04 mart. 2016, 07:41
Alina Vidican este DEVASTATĂ. Ce s-a întâmplat după ultima vizită la JILAVA

Cristi Borcea este decis sa puna capat casniciei cu Alina Vidican, intrucat considera ca a venit momentul sa isi exprime sentimentele public pentru Valentina Pelinel. Surse din preajma sotiei lui Cristi Borcea sustin ca aceasta incearca sa pastreze aparentele in public, dar, cand ramane singura, este distrusa de durere.

„Ultima oara cand a fost sa isi viziteze sotul, la iesirea din penitenciar, in fata jurnalistilor, Alina afisa o mina linistita. A si declarat, de altfel, ca a venit la Jilava pentru a fi alaturi de barbatul sau in aceste momente foarte dificile si nici vorba de vreo cearta in cuplul lor.

Mai mult, a lasat sa se inteleaga ca, in acest moment, Borcea nu o doreste decat pe ea si pe copii si orice alte barfe legate de Pelinel sunt doar inventii. Totusi, dupa ce s-a urcat in masina personala, fata ei s-a schimbat si, cu greu, femeia si-a tinut cumpatul. Suparata ca Borcea a incercat din nou sa discute despre divort, a plecat in tromba si nu s-a mai oprit decat la marginea orasului, intr-o padure.

A varsat rauri de lacrimi, pentru ca este constienta ca, pana la destramarea casniciei, nu mai este decat un pas”, au dezvaluit persoane apropiate familiei Borcea pentru WOWbiz.ro.