Alina Vidican, în vizită la Cristi Borcea fără VERIGHETĂ

Alina Borcea este foarte afectată de infidelitatea soţului şi, mai ales după scandalul declanşat de sarcina Valentinei Pelinel, vrea să pună capăt căsniciei.

13 feb. 2016, 19:01

Alina Vidican i-a făcut, sâmbătă, o vizită lui Cristi Borcea la Penitenciarul Jilava, însoţită de primul lor copil, George, acum în vârstă de 3 ani, dar fără verighetă pe deget. Abordată în privinţa divorţului, Alina Vidican a dat un răspuns evaziv, dar semnificativ: „Acum sunt soţia lui… Toate la timpul lor!”.

Un ceas şi jumătate a durat întâlnirea lui Cristi Borcea cu AlinaVidican şi băieţelul lor. Ce au discutat nu e greu de bănuit, având în vedere evoluţia evenimentelor din ultimele zile.

„Niciodată nu e uşor când plec şi ştiu că îl las acolo, unde îi e greu”, a declarat la ieşire Alina Vidican.

Gigi Becali îl apără pe păcătosul Cristi Borcea. Valentina Pelinel locuieşte în casa latifundiarului FOTO

Cristi Borcea loveşte din nou. O PREZENTATOARE TV vrea să-i facă UN COPIL

Potrivit surselor România TV, Valetina Pelinel se bucura din plin de banii lui Cristi Borcea, dar prin intermediul naşului Gigi Becali. Frumoasa blondă, care va deveni în vara mama unui baieţel , locuieşte într-o vila de lux din Pipera care îi apartine lui Gigi Becali.

Citeşte şi Cristi Borcea, reacţie INCREDIBILĂ după ce Alina Vidican l-a anunţat că DIVORŢEAZĂ

Mai mult, aceleaşi surse ne-au povestit că Valentina Pelinel se plimbă şi cu o maşină de multe mii de euro dată tot de Gigi Becali. Între timp, ies la iveală şi detalii care încă o mai leagă pe Pelinel de fostul sot, Cristian Boureanu. Fotomodelul nu si-a schimbat inca buletinul deşi a trecut mai bine de un de la divort. Pe actul ei de identitate apare că încă locuieşte la adresa fostului socru.

Citeşte şi Valentina Pelinel îşi botează băieţelul în biserica unde s-au cununat Cristi Borcea şi Alina Vidican