Alina Vidican, în vizită la Cristi Borcea fără VERIGHETĂ

Publicat: Sâmbătă, 13 Februarie 2016 21:01 // Actualizat: Duminică, 14 Februarie 2016 19:28 // Sursa: romaniatv.net

Alina Borcea este foarte afectată de infidelitatea soţului şi, mai ales după scandalul declanşat de sarcina Valentinei Pelinel, vrea să pună capăt căsniciei.

Alina Vidican i-a făcut, sâmbătă, o vizită lui Cristi Borcea la Penitenciarul Jilava, însoţită de primul lor copil, George, acum în vârstă de 3 ani, dar fără verighetă pe deget. Abordată în privinţa divorţului, Alina Vidican a dat un răspuns evaziv, dar semnificativ: "Acum sunt soţia lui... Toate la timpul lor!".

Un ceas şi jumătate a durat întâlnirea lui Cristi Borcea cu AlinaVidican şi băieţelul lor. Ce au discutat nu e greu de bănuit, având în vedere evoluţia evenimentelor din ultimele zile.

"Niciodată nu e uşor când plec şi ştiu că îl las acolo, unde îi e greu", a declarat la ieşire Alina Vidican.

Gigi Becali îl apără pe păcătosul Cristi Borcea. Valentina Pelinel locuieşte în casa latifundiarului FOTO

Cristi Borcea loveşte din nou. O PREZENTATOARE TV vrea să-i facă UN COPIL

Potrivit surselor România TV, Valetina Pelinel se bucura din plin de banii lui Cristi Borcea, dar prin intermediul naşului Gigi Becali. Frumoasa blondă, care va deveni în vara mama unui baieţel , locuieşte într-o vila de lux din Pipera care îi apartine lui Gigi Becali.

Citeşte şi Cristi Borcea, reacţie INCREDIBILĂ după ce Alina Vidican l-a anunţat că DIVORŢEAZĂ

Mai mult, aceleaşi surse ne-au povestit că Valentina Pelinel se plimbă şi cu o maşină de multe mii de euro dată tot de Gigi Becali. Între timp, ies la iveală şi detalii care încă o mai leagă pe Pelinel de fostul sot, Cristian Boureanu. Fotomodelul nu si-a schimbat inca buletinul deşi a trecut mai bine de un de la divort. Pe actul ei de identitate apare că încă locuieşte la adresa fostului socru.

Citeşte şi Valentina Pelinel îşi botează băieţelul în biserica unde s-au cununat Cristi Borcea şi Alina Vidican

 

 

5 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
16 feb 18:02
...luni copilul lui Cristi Borcea, şi a lămurit misterul verighetei scoasă de pe deget de Alina Vidican.CITEŞTE ŞI Alina Vidican, în vizită la Cristi Borcea fără VERIGHETĂ„Nu i-am dat nici o vilă! Nu am altă vilă decât casa mea, nu i-am dat...
16 feb 16:50
Răspunde | Votează email 0 email
rodica
Pentru toti! Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cei care vor sa lucreze in timpul liber sau full-time si sa obtina castiguri imediat, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna, sunt asteptati in echipa noastra, pentru o colaborare profitabila. Cerem seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:rodica_istrate65@yahoo.com
15 feb 18:09
Răspunde | Votează email 0 email
gheorghe
Partener firma internationala caut colaboratorii pentru a deveni parteneri intr-o afacere de succes cu castiguri garantate din prima luna, castigurile sunt nelimitate in functie de acitivitatea desfasurata. Cerinte:
- spirit de echipa;
- cunostinte minime operare calculator (word, navigare internet);
- deschis spre nou si spre autodezvoltare;
- persoana pozitiva increzatoare in fortele propii;
- experinta si varsta nu conteaza in aceasta afacere;
Se ofera:
- perspectiva afirmarii intr-un domeniu dinamic si modern;
- posibilitatea de ascensiune profesionala;
- venit motivant pe masura realizarilor.
Detalii la adresa: gheorghe_fm@yahoo.ro
14 feb 17:21
Răspunde | Votează email 0 email
Adriana
Colaborare la domiciliu! Stim ca ati cautat foarte mult timp o oferta cu adevarat serioasa, dar acum este cazul sa va opriti aici si sa incepeti imediat colaborarea cu noi, intr-o activitate part-time la domiciliu, cu castiguri sigure, pe masura implicarii. Va asteptam sa ne cereti mai multe detalii la adresa de email adrianapastin@ymail.com
13 feb 21:20
... Alina Borcea este foarte afectată de infidelitatea soţului şi, mai ales după...
1
EUR
4.6660
RON
21 Jun
noapte 19 °
zi 31 °
Ultimele joburi adaugate
24 H