Amanta lui Kamara a încercat să se sinucidă. „A luat o lamă şi….”

În urma dezamăgirii pricinuite de despărțirea de Kamara, ies la iveală și suferințe mai vechi, din trecutul Mădălinei, considerată amanta artistului. Kamara a povestit drama prin care a trecut fosta sa iubită și a recunoscut că a avut și el probleme cu acel bărbat, care a încercat să-l șantajeze.

23 feb. 2018, 09:47
Amanta lui Kamara a încercat să se sinucidă. „A luat o lamă şi….”

Această veste șocantă a fost aflată de cântăreț chiar în cadrul unei emisiuni TV, scrie click.ro. Artistul s-a arătat uimit de gestul fostei sale iubite, nu o condamnă, dar și-ar fi dorit să-i fi spus acest lucru personal:

Citeşte şi Soţia lui Kamara, Oana, în lacrimi la tv. „Am făcut sex cu acel bărbat, apoi am făcut sex şi cu….” FOTO

„Mi-a recunoscut că așa s-a întâmplat. Nu o pot condamna pentru trecut, însă m-a deranjat că nu mi-a zis. Eu prefer să mi se spună. Oricât de grave sunt lucrurile, odată spuse, pe un ton calm, se poate rezolva. Mi-a spus despre relația respectivă, însă ce se întâmplă în acest articol e vorba de două relații. a avut, da, un iubit foarte gelos, care m-a contactat și pe mine azi”, a mărturisit Kamara în cadrul emisiunii.

Cântărețul spune că și el a avut probleme cu fostul iubit al fostei sale amante, iar acum, acesta l-ar fi contactat pentru a-l șantaja:

„Ea a făcut acest gest la 15 ani pentru că fusese părăsită de iubit. A luat o lamă și a făcut niște zgârieturi. Nu a făcut-o cu dorința de a păți ceva, ci pentru a atrage atenția. A fost dusă la psihiatru, nu la un spital de nebuni, și pentru a se vedea care sunt cauzele. Ea își poreclea fostul iubit psihopatul, am înțeles că i-a spart și mașina. Azi m-a contactat și i-am zis: Ce probe ai în legătură cu spui? el încerca să îmi spună că mai are detalii din trecutul ei, că va merge la televiziune, toate astea în încercarea de a mă despărți de ea”, a mai spus Kamara.